2777
2789
عنوان

Ms ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 50 پست
بببین عزیزم من دانشجوی پزشکیم اینا صرفا علامتش نیست اغلب افراد با کاهش دید و دوبینی میان

اخه برای چی پس این علایمو دارم ؟؟؟

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ضرر که نداره پیش نورولوژیست هم برو ولی الان تشخیص نذار عزیرم ....این علایم تو گاهی ممکنه هیچ بی ...

کلا ادم عصبی هم هستم

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خیلی بد غذا و لاغرم خیلی کم غذا نیخورم کلی ویتامینای بدنم کمه و همین نگرانم کرده که شاید ام اس بگیرم ...

اشکال نداره سعی کن ازاین به بعد یه برنامه غذایی درست بچینی .وقت بیشتری برای ورزش حداقل پیاده روی روزانه یک ساعتو داشته باش .و یادت باشه افکار منفی میتونه ادمه سالمو هم بکشه .توفکر نباش شاد باش تغذیتو درست کن و ورزش کن شده بادوستات همسایه هات بری بیرون هم صحبت کردنه هم ورزش 

اخه برای چی پس این علایمو دارم ؟؟؟

این علایم علل مختلفی میتونه داشته باشه که حالا پزشک با شرح حال گرفتن ازت متوجه میشه ممکنه همین کمبود ویتامین باشه ممکنه عصبی باشه

لطفا برای گشایش هرچه زودتر بختم صلوات بفرستید
کلا ادم عصبی هم هستم

خب اینم به نورولوژیست بگو.....بعد اون تشخیص میده که لازمع بری ام ار ای یا نه؟......چند وقت هست اینطوری ؟قبلا هم شدی؟

اشکال نداره سعی کن ازاین به بعد یه برنامه غذایی درست بچینی .وقت بیشتری برای ورزش حداقل پیاده روی روز ...

ممنون عزیزم از دلگرمیت 😘😘

این علایم علل مختلفی میتونه داشته باشه که حالا پزشک با شرح حال گرفتن ازت متوجه میشه ممکنه همین کمبود ...

خدا کنه همین باشه که شما میگی

خب اینم به نورولوژیست بگو.....بعد اون تشخیص میده که لازمع بری ام ار ای یا نه؟......چند وقت هست اینطو ...

نه اصلا دفعه اول تقریبا یک هفتس

خدا کنه همین باشه که شما میگی

احتمالش خیلی کمه...من کیسی ندیدم که با یه بار گزگز ام اس تشخیص گذاشته باشن روش چون اتفاقی هست که واسه همه تقریبا میفته...واسه خود منم افتاده حتی

یکی از اشناهای ماهم ام اس داره.یک روز درمیون امپول میزنه برای پیشرفت نکردن بیماریش.درمان که نداره.انشالله که برای شما ام اس نیست.مثبت فکرکن

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست
منم ویتامین دیم ۴بود چن ماه پیش ولی دارو مصرف کردم نمیدونم چه مرگم شده تقریبا یه هفتس اینطوری شدم دا ...

استارتر جان منم عین شما شدم دارم دیوونه میشما میترسم دکتر هم برم😞😞😞😞

استارتر جان منم عین شما شدم دارم دیوونه میشما میترسم دکتر هم برم😞😞😞😞

عزیزم نترس من رفتم کمبود ویتامین بود