2777
2789
عنوان

Ms ام اس

733 بازدید | 50 پست

سلام دوستان کسی بوده اینجا ام اس داشته باشه میشه علایمتونو بگین 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا هرکی میدونه بگه چن روزه دستام از مچ حس نداره کف پای چپمم گز گز میکنه انگشتای دستمم گز گز میکنه میتونه علایم ام اس باشع؟؟؟بیشتر از دستام نگرانم اصلا جون نداره همش کرخته سه تا دکتر رفتم همشون ویتامین مینویسن هیچی نمیفهمن دارم روانی میشم

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
وای منم مشکوکم که همسرم داره میگیره. چند روزه پاهاش بی حس میشه و احساس برق گرفتگی داره تو پاش خیلی ن ...

ان شالله چیزی نباشه وای خدا😓😓😓😢😢😢😢

علائم مختلفی داره  برو تو اینترنت سرچ کن

تو نت میزنم میگه ممکنه باشه علایمش هس😢😢😢😢😕😕

وای منم مشکوکم که همسرم داره میگیره. چند روزه پاهاش بی حس میشه و احساس برق گرفتگی داره تو پاش خیلی ن ...

نگران نباش..انشاالله چیزی نیست

منم این علایم داشتم خدارو شکر تو ام آر آی چیزی نشون نداد

فامیلمون داشت علایمش افسردگی شدید و صعف شدید بینایی بود یعنی گفت هیچ جا رو نمیبینم البته لحظه ای بود دوباره بیناییش برگشت.بسیار وسواسی و زودرنج هم بود

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.

دارم دیونه کیشم وقت دکتر مغز واعصاب گرفتم واسه هفته دیگس تا اون موقعه روانی میشم 

فامیلمون داشت علایمش افسردگی شدید و صعف شدید بینایی بود یعنی گفت هیچ جا رو نمیبینم البته لحظه ای بود ...

الان حالش چطوره؟؟؟یعنی کامل فلج میشه ادم😭😭😭😭

به نظر منم فقط با ام ار ای مشخص میشه. حتما باید اون کسی که حس میکنه علائم داره بره پیش متخصص مغز و ...

اره میرم حتما اخه دستام جون نداره انگار حالت خواب رفتگی خفیف داره از مچ به سرانگشتا انگار از خودم نیس اختیارشو ندارم 😣😣😣😣