2777
2789
عنوان

Ms ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 50 پست
وأي خدا رو شكر عزيزم خيلي خوشحال شدم براتون ببخشيد شما فقط درد دست و پا و خواب رفتن رو داشتيد؟

اره عزیزم سرانگشتامم گزگز میکرد با پاشنه های پام فکمم گرفته بود رفتم چهارتا ب کمپلکس زدم و با ویتامین دی و اسید فولیک و اهن. خوردم خوب شدم کلسیمم بود 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ام اس اغلب موجب اختلالات حسی در اندام ها از جمله درد، بی حسی، خارش و ... می شود. مشکلات مربوط به کنترل ماهیچه در افراد مبتلا به ام اس شایع است.

برای اطلاعات بیشتر از بیماری ام اس روی لینک زیر کلیک کنید

بیماری ام اس

ام اس اغلب موجب اختلالات حسی در اندام ها از جمله درد، بی حسی، خارش و ... می شود. مشکلات مربوط به کنترل ماهیچه در افراد مبتلا به ام اس شایع است.

برای اطلاعات بیشتر از بیماری ام اس روی لینک زیر کلیک کنید

بیماری ام اس

بببین عزیزم من دانشجوی پزشکیم اینا صرفا علامتش نیست اغلب افراد با کاهش دید و دوبینی میان

سلام خسته نباشید هیچ وفت بوده که اون مریض بعضی وقت ها دمای بدنش بالا بره حتی نیم درجه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز