sogand2۰ مدیر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 عنوان Ms ام اس | مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 50 پست سلام دوستان کسی بوده اینجا ام اس داشته باشه میشه علایمتونو بگین توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻 1397/04/04 | 23:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شري_2000 عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 281 عزیزم نترس من رفتم کمبود ویتامین بود وأي خدا رو شكر عزيزم خيلي خوشحال شدم براتون ببخشيد شما فقط درد دست و پا و خواب رفتن رو داشتيد؟
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 وأي خدا رو شكر عزيزم خيلي خوشحال شدم براتون ببخشيد شما فقط درد دست و پا و خواب رفتن رو داشتيد؟ اره عزیزم سرانگشتامم گزگز میکرد با پاشنه های پام فکمم گرفته بود رفتم چهارتا ب کمپلکس زدم و با ویتامین دی و اسید فولیک و اهن. خوردم خوب شدم کلسیمم بود توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
سپهرزهرا عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1289 ام اس اغلب موجب اختلالات حسی در اندام ها از جمله درد، بی حسی، خارش و ... می شود. مشکلات مربوط به کنترل ماهیچه در افراد مبتلا به ام اس شایع است.برای اطلاعات بیشتر از بیماری ام اس روی لینک زیر کلیک کنیدبیماری ام اس
سپهرزهرا عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1289 ام اس اغلب موجب اختلالات حسی در اندام ها از جمله درد، بی حسی، خارش و ... می شود. مشکلات مربوط به کنترل ماهیچه در افراد مبتلا به ام اس شایع است.برای اطلاعات بیشتر از بیماری ام اس روی لینک زیر کلیک کنیدبیماری ام اس
مامان۱کوچولو عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 7228 دارم دیونه کیشم وقت دکتر مغز واعصاب گرفتم واسه هفته دیگس تا اون موقعه روانی میشم انشاالله چیزی نیست عزیزم، گزگز یه دلیلشم کم خونیه خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
ناهید۰ عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 87 بببین عزیزم من دانشجوی پزشکیم اینا صرفا علامتش نیست اغلب افراد با کاهش دید و دوبینی میان سلام خسته نباشید هیچ وفت بوده که اون مریض بعضی وقت ها دمای بدنش بالا بره حتی نیم درجه