2777
2789
عنوان

Ms ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 50 پست
کودوم شهری ؟

سبزوارم سه شنیه هفته دیگه میرم مشهد پیش دکتر مغز و اعصاب اینجا هیچی حالیشون نیس سه تا دکتر رفتم فقط ویتامین و تقویتی میدن 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم دیونه کیشم وقت دکتر مغز واعصاب گرفتم واسه هفته دیگس تا اون موقعه روانی میشم 

استرس نداشته باش..من علایمم خیلی زیاد بود تو ام آر آی اولیم خیلی مشکوک به لم اس بود که دوباره دکتر بدام درخواست ام آرآی با تزریق و بدون تزریق از سه جا داد که با هم میشد ۶ تا ام آر آی .‌‌اما خدارو شکر تو ام آر آی بعدیم ام اس رد شد ک گفتن مشکش مربوط به اعصاب داخلی که هنوز دکتر متخص داخلی اعصاب نرفتم

بدترین چیز استرس

پس سعی کن بهش فکر نکنی

این علایم میتونه مربوط به خیلی از بیماریها باشه

انشااللهکه یه حالت گذرا باشه

الان حالش چطوره؟؟؟یعنی کامل فلج میشه ادم😭😭😭😭

والا گفتن درمان قطعی نداره همینطوری باید سر کنه یه بار حالش خیلی بد میشه اما گاهی هم فروکش میکنه یعنی همیشه حالش بد نیست اما همیشه بیماری باهاشه.

من فکر نمیکنم شما داشته باشی بی حس شدن و گزگز شدن دستو پا هزار دلیل دیگه هم داره یکیش کند شدن جریان خون تو اون قسمت که بسیار پیش میاد و طبیعیه نگران نباش منم اینطوری میشم گاهی هیچی نیست

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
سبزوارم سه شنیه هفته دیگه میرم مشهد پیش دکتر مغز و اعصاب اینجا هیچی حالیشون نیس سه تا دکتر رفتم فقط ...

یکی از علل مبتلا شدن بهش کمبود ویتامینه

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
استرس نداشته باش..من علایمم خیلی زیاد بود تو ام آر آی اولیم خیلی مشکوک به لم اس بود که دوباره دکتر ب ...

علایمتون چی بود که ام ار ای دادین !؟؟

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
یکی از علل مبتلا شدن بهش کمبود ویتامینه

قبلا ویتامین دیم پایین بود 

عزیزم اولا نگران نباش ماخانمها تا این طوری میشیم میزنیم توفکر ام اس .و هزار فکر و خیال میکنیم .تو اینترنت خیلی چیزانوشته نباید که به حرف این نوشته هابری .برای دست و پاهات هم اول برو پیش دکتر .ام ار ای مینویسن .یا اینکه اسکن استخوانی انجام بدن که دقیقا توی اون معلوم میشه که چرا اینطور میشی .من خودم اینطوربودم اسکن هسته ای انجام دادم دکتر تشخیص التهاب خفیف داد و گفت اگه کنترل نکنی میشه رماتیسم .خلاصه یا ام اس باشه یا التهاب یا رماتیسم یاکمبود ویتامین باشه  بهش فکر نکن برو پیش متخصص خوب .یه ازمایش کامل هم برات بنویسن حله .زن عموی خودم بدجور دست و پاش درد میکرد و ویتامین دی بدنش فوق العاده پایین بود پنج بود .همش هم از درد دست مینالید .توفکر نباش حل میشه گلم .

عزیزم اولا نگران نباش ماخانمها تا این طوری میشیم میزنیم توفکر ام اس .و هزار فکر و خیال میکنیم .تو ای ...

منم ویتامین دیم ۴بود چن ماه پیش ولی دارو مصرف کردم نمیدونم چه مرگم شده تقریبا یه هفتس اینطوری شدم دارم دیونه میشم لطفا برام دعا کن 😞😞😞😞😞

علایمتون چی بود که ام ار ای دادین !؟؟

احساس برق گرفتگی شدید توگردنم و بیحسی شدید...

من به خاطر گردن درد رفتم ارتوپد برام درخواست ام آر آی داد که مشکوک به ام اس بود و فرستادم پیش مغز و اعصاب اونم گفت خیلی مشکوک به ام اس و نهیتا درخواس ام آر دوباره داد و...

احساس برق گرفتگی شدید توگردنم و بیحسی شدید... من به خاطر گردن درد رفتم ارتوپد برام درخواست ام آر آی ...

خداروشکر که سالم بودی عزیزم برای منم دعا کن لطفا😞😞😞

منم ویتامین دیم ۴بود چن ماه پیش ولی دارو مصرف کردم نمیدونم چه مرگم شده تقریبا یه هفتس اینطوری شدم دا ...

خوب همینه دیگه ویتامین دی باید سی باشه مال تو چهاره بعد میری رو ام اس و فکر بیهوده سعی کن ویتامین دی رو بالا ببری وتامیتونی لبنیات بخور .سبزی جات تازه سرسفره باشه .بدن ادم مثل یه ماشبثین میمونه اگه بنزین خوب بزنی خوب برات کار میکنه .باتوجه به ازمایشی که دادی و اب و هوای شهرتون تغذیتو درست کن یه برنامه غذایی خوب برای خودت بجین .زن عموی من ویتامین دی اش پنج بود .

خوب همینه دیگه ویتامین دی باید سی باشه مال تو چهاره بعد میری رو ام اس و فکر بیهوده سعی کن ویتامین دی ...

خیلی بد غذا و لاغرم خیلی کم غذا نیخورم کلی ویتامینای بدنم کمه و همین نگرانم کرده که شاید ام اس بگیرم و داشته باشم 

توروخدا هرکی میدونه بگه چن روزه دستام از مچ حس نداره کف پای چپمم گز گز میکنه انگشتای دستمم گز گز میک ...

بببین عزیزم من دانشجوی پزشکیم اینا صرفا علامتش نیست اغلب افراد با کاهش دید و دوبینی میان

لطفا برای گشایش هرچه زودتر بختم صلوات بفرستید