sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 عنوان Ms ام اس 733 بازدید | 50 پست سلام دوستان کسی بوده اینجا ام اس داشته باشه میشه علایمتونو بگین توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻 1397/04/04 | 23:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kamkamak عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2737 تو داری؟ تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
reihan_dokht عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 8290 وای منم مشکوکم که همسرم داره میگیره. چند روزه پاهاش بی حس میشه و احساس برق گرفتگی داره تو پاش خیلی نگرانمدعا کنید بچه ها چیزی نباشه😢😢😢
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 توروخدا هرکی میدونه بگه چن روزه دستام از مچ حس نداره کف پای چپمم گز گز میکنه انگشتای دستمم گز گز میکنه میتونه علایم ام اس باشع؟؟؟بیشتر از دستام نگرانم اصلا جون نداره همش کرخته سه تا دکتر رفتم همشون ویتامین مینویسن هیچی نمیفهمن دارم روانی میشم توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 وای منم مشکوکم که همسرم داره میگیره. چند روزه پاهاش بی حس میشه و احساس برق گرفتگی داره تو پاش خیلی ن ... ان شالله چیزی نباشه وای خدا😓😓😓😢😢😢😢 توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 علائم مختلفی داره برو تو اینترنت سرچ کن تو نت میزنم میگه ممکنه باشه علایمش هس😢😢😢😢😕😕 توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
marziemh عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2661 ام آر آي بايد بدي عزيزم فقط اونطوري مشخص ميشه ❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️
پاییز۸۸ عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 333 وای منم مشکوکم که همسرم داره میگیره. چند روزه پاهاش بی حس میشه و احساس برق گرفتگی داره تو پاش خیلی ن ... نگران نباش..انشاالله چیزی نیستمنم این علایم داشتم خدارو شکر تو ام آر آی چیزی نشون نداد
kamkamak عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2737 فامیلمون داشت علایمش افسردگی شدید و صعف شدید بینایی بود یعنی گفت هیچ جا رو نمیبینم البته لحظه ای بود دوباره بیناییش برگشت.بسیار وسواسی و زودرنج هم بود تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 70903 تو نت میزنم میگه ممکنه باشه علایمش هس😢😢😢😢😕😕 به نظر منم فقط با ام ار ای مشخص میشه.حتما باید اون کسی که حس میکنه علائم داره بره پیش متخصص مغز و اعصاب.
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 دارم دیونه کیشم وقت دکتر مغز واعصاب گرفتم واسه هفته دیگس تا اون موقعه روانی میشم توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 فامیلمون داشت علایمش افسردگی شدید و صعف شدید بینایی بود یعنی گفت هیچ جا رو نمیبینم البته لحظه ای بود ... الان حالش چطوره؟؟؟یعنی کامل فلج میشه ادم😭😭😭😭 توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 70903 نگران نباش الان خیلی از اونایی که ام اس دارن با یه قرص ویتامین تحت کنترل هستن.
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 به نظر منم فقط با ام ار ای مشخص میشه. حتما باید اون کسی که حس میکنه علائم داره بره پیش متخصص مغز و ... اره میرم حتما اخه دستام جون نداره انگار حالت خواب رفتگی خفیف داره از مچ به سرانگشتا انگار از خودم نیس اختیارشو ندارم 😣😣😣😣 توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻