2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 43 پست
یعنی باید همه این سونو رو انجام بدن تا بفهمن؟ من تا حالا انجام ندادم😥

خب من بخاطر اون ca125که رنجش از نرمالش یکم بالاتر بود دکتر مشکوک شد فرستاد

اگرنه لازم نیست

شماهم اقدامین؟

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

خب من بخاطر اون ca125که رنجش از نرمالش یکم بالاتر بود دکتر مشکوک شد فرستاد اگرنه لازم نیست شماهم ا ...

عزیزم به نظر من زیر نظر دکتر باشید خیلی بهتره تا برید این مراکز 

دکتر خیلی دقت و وقت میزاره 

اگه چسبندگی تخمدان داری با لاپراسکوپی و هیسترو درست میشه

دکتر صالحپور خیلیییی خوبه و جزو دکترای معروفه خیلی زودتر هم وقت میده میخوای یه تماس بگیر برو ببین اون نظرش چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم به نظر من زیر نظر دکتر باشید خیلی بهتره تا برید این مراکز  دکتر خیلی دقت و وقت میزاره&nb ...

ممنون از راهنماییتون

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

اون لوله هاش چسبندگی داشتن که با عکس رنگی باز شدن برای من باز بودمن رحم وتخمدانم

فرصتو از دست نده عزیزم با استرس فقط باردار شدنتو سخت میکنی ببین آندومتریوز،من در حدی بود که روده هامم درگیر بود نتیجه ی آزمایشم 288بود دکتر حقگو سریع آزمایشای مربوط به عمل رو برام نوشت و گفت یه ندول بزرگ تو روده داری تخمدان چپت چسبندگی داره آندومتریوز لگنتو درگیر کرده رفتم سونوی دکتر نصر گفت باید عمل کنی ولی بهتره یه فرصت به خودت بدی برای بارداری اقدام کن منم که  خطر یه عمل جراحی سنگین و اورژانسی با هزینه ی سی میلیون فعلا هز بیخ گوشم گذشته بود رفتم پیش آصف جاه بهترین و متعهدترین پزشک زنانی که تا بحال دیدم بهم گفت من میتونم همین فردا با هزینه ی بالا یه عمل سنگین برات انجام بدم اما نظرم اینه با امید برو دنبال اقدامات درمانی و آی وی اف کن اگه نشد بعد بیا عملت کنم دیگه از دی ماه درگیر بیماری بابام شدیم روحیمو از دست دادم قید درمانو زدم قرار شد بعد تموم شدن مدرسه ی دخترم برم لاپاراسکوپی کنم چون دیگه دردای پریودم از تحمل خارج بود عذر میخوامد هر ماه دفع خون از مقعد داشتم دقیق دو روز قبل پریودم که نشون میداد روده هام درگیره خلاصه کنم فروردین بابای عزیزمو از دست دادم و شب و روزم به گریه میگذشت دیگه تنها چیزی که تو ذهنم نبود بارداری بود امیدوارم هیچکدوم غم منو تجربه نکنید بحثم سر بی تفاوتی و نداشتن استرس بارداریه اردیبهشت پریود نشدم و معجزه اتفاق افتاده بود من باردار بودم الان هفته ی دهم هستم از تمام کسانی که پستمو میخونن خواهش میکنن برای سالم بغل کردن بچم با وجود اینهمه مشکل دعا کنن .امیدوارم شما هم طبیعی باردار بشی مطمئن باش مشکلت جزییه ذهنتو درست کن

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

یه چیزی که حس میکنم تو بارداریم مؤثر بود خوردن قرص ویتامین د کیوتن پلاس و مولتی ویتامین بود که بخاطر دردای شدید استخوانی و سردردای همیشگیم میخوردم و جوشانده ی ریشه ی ایرسا رو چند بار تو حموم استفاده کردم یه خانمی طب سنتی کار میکنه  بهم گفت ریشه ی ایرسا رو با شیره ی انگور بجوشون و بخور کیستا و مشکلات رحم و تخمدان رو برطرف میکنه من بخاطر کم شدن دردای پریودم خوردم ولی یک درصد امیدی به بارداری نداشتم .حتما قرصایی که گفتمو بخور بعضی وقتا کمبود ویتامین د از تخمک گذاری سالم و لانه گزینی جلوگیری میکنه 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
فرصتو از دست نده عزیزم با استرس فقط باردار شدنتو سخت میکنی ببین آندومتریوز،من در حدی بود که روده هام ...

ممنون عزیز از پاسخدهی خداروشکر که طبیعی باردارشدی خدا بهت ببخشه وپدرتو خدا رحمت کنه

فقط عاصف جاه گفت کجار بری برای ای وی اف دکتر منم گفت برو ای وی اف کن ولی منم امیدوارم به انجا نکشه

واینکه من واقعا استرس دارم الانم دارم ویتامین دی رو میخورم

یه چیزی که حس میکنم تو بارداریم مؤثر بود خوردن قرص ویتامین د کیوتن پلاس و مولتی ویتامین بود که بخاطر ...

جوشونده رو توی حمام چکار میکردین ؟متوجه نشدم میخوردین؟ریشه ایرسا چی هست از عطاری خریدین؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1782514/فقط-منتظر-های-نی-نی-بیاااان?postId=62600034

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
ممنون عزیز از پاسخدهی خداروشکر که طبیعی باردارشدی خدا بهت ببخشه وپدرتو خدا رحمت کنه فقط عاصف جاه گف ...

انشالله که طبیعی باردار میشی به خودت زمان بده منو بخاطر سنم گفت سریع برو آی وی اف ضرر نداره یه سر بری پیشش کیستات خیلی کوچیکه به بارداری طبیعی فکر کن همسرتو تقویت کن تا میتونی روغن و نمک رو کنار بزار پیاده روی و کاهش وزن عالیه ببین من با وجود اینکه چاق نبودم اما بخاطر اوضاع روحیم اشتهامو از دست داده بودم کمر شلوارام گشاد شده بود آب شدن چربی شکمی به تخمک گذاری بهتر کمک میکنه از همه مهمتر نداشتن استرسه سعی کن به این فکر نکنی دو ماه دیگه باید آی وی اف کنم بگو تا یکسال خودمو و همسرمو تقویت میکنم سبک زندگیمو تغییر میدم اگه تو این یکسال نشد میرم مراکز ناباروری  . دکتر به من ژاله ذوالقدری رو معرفی کرد ولی خب نرفتم مطبش چون شرایط آی وی،اف نداشتم 

جوشونده رو توی حمام چکار میکردین ؟متوجه نشدم میخوردین؟ریشه ایرسا چی هست از عطاری خریدین؟

تو حموم میریختم تو تشت تو محلولش مینشستم کلا رحمم تمیز بود عفونت نداشتم چون هر چند وقت یکبار اسفند و بابونه رو میجوشوندم و اونارو هم همینطور استفاده میکردم من به داروهای طب سنتی خیلی اعتقاد دارم ولی بهتره هر کس با توجه به طبع و شرایطش دارو بگیره .یه گروه طب سنتی هست آی دیشو برات میزارم دوست داشتی اونجا هم مشکلتو مطرح کن .

انشالله که طبیعی باردار میشی به خودت زمان بده منو بخاطر سنم گفت سریع برو آی وی اف ضرر نداره یه سر بر ...

منم 33سالمه البته من کیست ندارم اندودیواره لگن رو التهاب داده وکمی چسبندگی ایجاد کرده ممنونم ازت خیلی امیدوارم کردی من همه امیدم اینه طبیعی باردار بشم وشما امیدمو بیشتر کردی منم دوروزه پیاده روی شروع کردم