2777
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 43 پست
تو حموم میریختم تو تشت تو محلولش مینشستم کلا رحمم تمیز بود عفونت نداشتم چون هر چند وقت یکبار اسفند و ...

وای ممنون خیلی لطف کردی

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

وای ممنون خیلی لطف کردی

خواهش میکنم عزیزم انشالله خبر بارداریتو بشنوم برات دعا میکنم امیدوارم خیلی زود طبیعی باردار شی سنتم خوبه استرس نداشته باش من 37 سالمه . دو ساله کارم این بود  تاپیکای نی نی سایت و زیر و رو میکردم که ببینم کسی هست با آندو طبیعی باردار شده باشه فقط بخاطر اینکه یه ذره امید بگیرم و برای بارداری اقدام کنم  .برام از ته دلت دعا کن حاملگیم خوب پیش بره 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهش میکنم عزیزم انشالله خبر بارداریتو بشنوم برات دعا میکنم امیدوارم خیلی زود طبیعی باردار شی سنتم ...

ممنونم از دعای خیرت منم 2ماهه فهمیدم کارم شده همین ببینم کی طبیعی باردارشده ای وی اف هم اینکه هزینه واقعا زیاده وهم پروسه ای هست که واقعا فکر میکنم من ادمش نیستم خداخودش راه درستو جلوم بزاره بازم ممنون از حس خوبی که بهم دادین ان شاا...جوجه تو بسلامتی بغل بگیری

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

خب من بخاطر اون ca125که رنجش از نرمالش یکم بالاتر بود دکتر مشکوک شد فرستاد اگرنه لازم نیست شماهم ا ...

نه هنوز اقدام نکردم 

تازه میخوام برم دکتر واسه کارای قبلش

دنبال یه دکتر کاربلد طب سنتی هستم یه سر برم برا پاکسازی بدنم

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
تو حموم میریختم تو تشت تو محلولش مینشستم کلا رحمم تمیز بود عفونت نداشتم چون هر چند وقت یکبار اسفند و ...

من خواهرشوهرم از بس عفونت داشت رفت دکتر ، دکتره تا تونسته بود بهش حرف زده بود ک این همه عفونت چیه،هرچی دارو خورد هی باز خوب نمیشد

ده روز یه مشت جوش شیرین میریخت تو یه لگن آب و می نشست توش ..کاملا برطرف شد

منم ب طب سنتی خیلی اعتقاد دارم...هفته ای سه بار دمنوش بابونه میخورم واسه پاکسازی رحم و حلوگیری از سرطان رحم

هر روز قبل ناشتا دمنوش رازیانه و عسل میخورم واسه تنظیم هورمونای بدنم و بالا رفتن هورمونای زنانه

شبا هم قبل خواب تزریق واژینال عسل میکنم واسه عفونت نگرفتن

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
من خواهرشوهرم از بس عفونت داشت رفت دکتر ، دکتره تا تونسته بود بهش حرف زده بود ک این همه عفونت چیه،هر ...

چه خوب منم خیلی عفونتم کم بود دیگه هم هلباس زیرا رو ریختم رفت وقرص خوردم الان خداروشکر اوکی ام

چه خوب منم خیلی عفونتم کم بود دیگه هم هلباس زیرا رو ریختم رفت وقرص خوردم الان خداروشکر اوکی ام

خداروشکر💕💕💕💕

از وقتی ابن سینا وقت گرفتم استرس گرفتم

چرا استرس عزیزم من بار اول با میکرو ابن سینا باردار شدم خداروشکر بالاخره هرمشکلی یه راهی داره میکرو هم واسه ما که طبیعی باردار نمیشیم گذاشتن

بعدشم میکرو راحت تر از چیزی هست که فکرمیکنی واسه خودت غولش نکن

یاد خدا آرام بخش دلهاست
چرا استرس عزیزم من بار اول با میکرو ابن سینا باردار شدم خداروشکر بالاخره هرمشکلی یه راهی داره میکرو ...

حداروشکر عزیزم

توکل بخدا نمیدونم حس میکنم به زمان نیاز دارم اماده تر بشم میشه بگین مشکل شما چی بود وچندوقت باردار نشده بودین؟

حداروشکر عزیزم توکل بخدا نمیدونم حس میکنم به زمان نیاز دارم اماده تر بشم میشه بگین مشکل شما چی بود ...

من شوهرم تحرکش کم بود خودمم کمی تنبلی تخمدان داشتم 

سه سال باردار نشدم که رفتم میکرو

یاد خدا آرام بخش دلهاست
من شوهرم تحرکش کم بود خودمم کمی تنبلی تخمدان داشتم  سه سال باردار نشدم که رفتم میکرو

ممنون عزیزم خدا جوجه تو بهت ببخشه

گللم شما شوهرتون ازمایش تحرک اسپرم داده تحرک آ چند بوذه؟ منم بین دو راهی ای وی اف و طبیعی اقدام کردن ...

عزیزم من دقیق نمیدونم چندبود اما مشکلی نداشت من بعداز2سال طبیعی باردارشدم خداروشکر