2777
2789
عنوان

پسرا بیاید

213 بازدید | 26 پست

اگه با یکی یک سال تو رابطه باشید

خیلی دختره حضورش تو زندگیتون پر رنگ باشه اما یهو کات کنید اونم بخاطر خیانت و دروغای که بهش گفتید

دلتون براش تنگ میشه؟

بعد چندوقت؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون آقا من الان در شرف ازدواجم

ببین برا من برعکس بود اونم خیلی به من دروغ گفت و یه کاری بدی هم کرد

اره من دلم به شخصه براش تنگ میشه چون واقعا احساسم خالصانه بود ولی اگه میخوای بدونی بهش برمیگردم یا نه؟خیر

چون کسی که دروغ میگه و با داشتن پارتنر با جنس مخالف های دیگه در ارتباط هست بنظرم ارزش برگشت نداره

ببین برا من برعکس بود اونم خیلی به من دروغ گفت و یه کاری بدی هم کرداره من دلم به شخصه براش تنگ میشه ...

دلتنگی که طبیعیه

منم شخصیتی دارم بعد تموم شدن رابطه محاله برگردم بهش

ممکنه به همون اندازه که باعث شده این تاپیک رو بزنید اونم درگیر باشه و اینها بخاطر عادت به حضور همدیگه ست که طی اون مدت ایجاد شده بوده...

بی تفاوت باشید!!

صرفا جهت آگاهی!!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا یکی داشت خودکشی میکرد، با چند نفر تا صبح باهاش صحبت کردیم تا منصرف شد!! حضورم در این سایت زنونه ننگ نیست، افتخار هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد مسائل خانم ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و... در حد توانم سعی میکنم مفید باشم.

ممکنه به همون اندازه که باعث شده این تاپیک رو بزنید اونم درگیر باشه و اینها بخاطر عادت به حضور همدی ...

اگه درگیر بود که حداقل یه معذرت خواهی میکرد

وقتی فهمیدم بهم خیانت کرده و دروغ گفته

فقط ازش پرسیدم چرا اینکارو کردی؟اونم با پرویی تمام گفت دلم خواسته

واقعا برام جالب بود آدمی که اون همه بقیه رو واسطه میکرد که من باهاش برم تو رابطه چرا بهم خیانت کرد و دروغ گفت

الان احساسش چیه اصلا عذاب وجدان نگرفته؟

بنظرم مردادلشون تنگ نمیشه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

دلتنگی که طبیعیهمنم شخصیتی دارم بعد تموم شدن رابطه محاله برگردم بهش

کار خوبی میکنی به قول شما دلتنگی یه چیز طبیعی هست

ولی این که شما باوجود آدم جدید باز دلتنگش میشید

این به منظور اینه که یه چیزی اون وسط جا مونده

چطوری بگم مثل عقده يا چیزی که از طرف مقابلت دوس داشتي دریافت کنی و نکردی بخاطر همین با این که تو رابطه جدید رفتی بازم بهش فکر میکنی چون یه سری نیاز ها رو ازش انتظار داشتی ولی دریافت نکردی

البته نمیدونم درست منظورم رسونده باشم

ولی تا اونجای که میتونید دلتون رو صاف کنید با پارتنر جدید