2777
2789
عنوان

پسرا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 26 پست
اگه درگیر بود که حداقل یه معذرت خواهی میکرد وقتی فهمیدم بهم خیانت کرده و دروغ گفته فقط ازش پرسیدم چر ...

اون از همون اولش برای تعهد با شما تو رابطه نیومده این یه واقعیت تلخ هستش باید بپذیری که براش سرگرمی بودی چون اگه پشیمون بود بعد از خیانت میومد التماس میکرد نه این که با پرویی اینو برگرده بهتون بگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کار خوبی میکنی به قول شما دلتنگی یه چیز طبیعی هستولی این که شما باوجود آدم جدید باز دلتنگش میشیداین ...

در رابطه نیستم

با خواستگارم صحبت میکنم

همیشه دلم میخواست دلیلشو بدونم فقط

چرا بهم دروغ گفت؟

اون از همون اولش برای تعهد با شما تو رابطه نیومده این یه واقعیت تلخ هستش باید بپذیری که براش سرگرمی ...

وقتی فهمیده بود من خواستگار راه دادم

هرچی از دهنش در اومد به من گفت

من همون روز باهاش تموم کردم با هزار تا منت و التماس اومد و خیانت کرد و رفت

در رابطه نیستم با خواستگارم صحبت میکنمهمیشه دلم میخواست دلیلشو بدونم فقطچرا بهم دروغ گفت؟

خب چرا نداره وقتی سرگرم اینو اون باشی و تنوع طلب باشی به یه نفر راضی نیستی و دوس داری دائم با آدم های دیگه باشن

مطمعن باش خوشبخت نمیشه چه خودش چه زنی که قراره ایندشو کنارش بسازه. چون وقت گیر بیاره رابطه پنهانی برقرار میکنه

وقتی فهمیده بود من خواستگار راه دادم هرچی از دهنش در اومد به من گفت من همون روز باهاش تموم کردم با ه ...

به جهنم همون بهتر منطقی رفتی جلو

اگه بگیر بود این کارو نمیکرد بزار بسوزه و حس بي ارزش بودن بهش دست بده تا قدر داشته هاشو بدونه

به جهنم همون بهتر منطقی رفتی جلواگه بگیر بود این کارو نمیکرد بزار بسوزه و حس بي ارزش بودن بهش دست بد ...

اتفاقا خواستگارمو میشناسه

خواستگارم اینقدر آپشن داره

مطمنم روزی که حلقه نامزدی بره تو دستم آتیش میگیره

اگه درگیر بود که حداقل یه معذرت خواهی میکرد وقتی فهمیدم بهم خیانت کرده و دروغ گفته فقط ازش پرسیدم چر ...

واقعا برام جالب بود آدمی که اون همه بقیه رو واسطه میکرد که من باهاش برم تو رابطه چرا بهم خیانت کرد و دروغ گفت...

یادتون باشه خیلیا با ظرفیت های مختلف عطش فتح کردن آدم هارو دارند، نه شعور ماندن و ادامه دادن. این در مردها پر رنگ تره!!

خداروشکر کنید ظرفیتش در همون حدود بوده، اگه ادامه میداد و بعد ازدواج، بعد چندتا فرزند ویا عروس و داماد گرفتن متوجه میشدید چی؟!!

الان احساسش چیه اصلا عذاب وجدان نگرفته؟

مومن اصلا همچین آپشنی در اونها تعریف نشده!!

متوجه ام که حس بدیه، اما بهش به عنوان یه تجربه نگاه کن و بهش دامن نزن.

مراقب سلامت روان خودت باش و هر گاااااوی رو در اون راه نده!!🌱

صرفا جهت آگاهی!!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا یکی داشت خودکشی میکرد، با چند نفر تا صبح باهاش صحبت کردیم تا منصرف شد!! حضورم در این سایت زنونه ننگ نیست، افتخار هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد مسائل خانم ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و... در حد توانم سعی میکنم مفید باشم.