2777
2789
عنوان

چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 38 پست
به قیمت طلاق؟ به نظرم اشتباه محضه.مهم اینه ایشون الان وفادار به همسرشه

نمیگم طلاق بگیره

من دوس ندارم هیچکس رو لوس کنم

بنظرم همسر ایشون خودش رو لوس کرده

آخه الان مگه دهه ۴۰ و ۵۰ هست؟؟؟ نمی فهمم من

من الان دوست دختر دارم اصلا نسبت به گذشته اش کنکاش نکردم ی چند تا اون پرسید منم چون اون پرسید پرسیدم. دلیل نمیشه شوهر یا زن بخواد گذشته طرف مقابل رو شخم بزنه خب قطعا چیزی ازش در میاد

به نظرم نگو تو تقصیری نداری و خطایی نکردی اون خطا از طرف پسر عموش بوده که تو نذاشتی این قضیه رو همین ...

اینکه برای لمس و بوس کردنش اعتراضی نکردم مقصرم ؟ ولی خب فک میکردم واقعا قصد ازدواج داره و نمیدونستم باید و واکنشی داشته باشم ، اما وقتی دیدم میخواد تجاوز کنه اجازه ندادم یا میخواست به بالاتنم دست بزنه بازم اجازه ندادم، دیر فهمیدم قصدش رو ،

خدایااا کمکم کن ، به تو توکل میکنم خدا جونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من برای بغل کردن و بوس کردن هیچ اعتراضی نکردم چون اون عوضی منو گول زده بود که میخوام بیام خواستگا ...

خب اشکالی نداره

ببین آبجی گل

تو فکر میکردی همه چی تمومه و ازدواجتون سر میگیره که اجازه بغل و بوس رو دادی ولی نکنه مهم اینه که خوددار بودی و اجازه ادامه رو ندادی

این اتفاقا برای شما جای تحسین داره. این نظر منه

نمیگم طلاق بگیرهمن دوس ندارم هیچکس رو لوس کنمبنظرم همسر ایشون خودش رو لوس کردهآخه الان مگه دهه ۴۰ و ...

این خانم نمیخواد طلاق بگیره شوهرش تهدیدش کرده اگه بفهمم قبل من با کسی بوده طلاقت میدم. خب شما حساس نیستی این اقا که الکی حساسه نباید آتو دستش بده چون واقعا همچیزی نبوده یه دیت رفته دیده طرف آشغاله ولش کرده

خب اشکالی ندارهببین آبجی گلتو فکر میکردی همه چی تمومه و ازدواجتون سر میگیره که اجازه بغل و بوس رو دا ...

خیلی ممنونم از شما

من واقعا به خیلی چیزا پایبندم ، بعد از این اتفاق هم به همین پسره پیام دادم که من همچین دختری نیستم و اگه دنبال این چیزهاست بره دنبال یکی دیگ ، و اینجوری بود که به کات منجر شد خوشبختانه

این خانم نمیخواد طلاق بگیره شوهرش تهدیدش کرده اگه بفهمم قبل من با کسی بوده طلاقت میدم. خب شما حساس ن ...

ببخشیدا

نظرمون کاملا با هم فرق داره

خیلی معذرت میخوام

بنظرم این مرد دنبال بهونه اس

کلا دنبال بهونه اس

بنظرم دارم درست میگم

الان این موضوع نشد ی موضوع دیگه.

حالا ببین

اینکه برای لمس و بوس کردنش اعتراضی نکردم مقصرم ؟ ولی خب فک میکردم واقعا قصد ازدواج داره و نمیدونستم ...

نه انقدر خودت رو سرزنش نکن تو فکر میکردی میاد خواستگاریت بخدا خیلی از دخترهای الان ببخشید اینو میگم تا ته خط هم میرن اندازه تو عذاب وجدان ندارن پیش خواستگارشون هم خودشون رو افتاب مهتاب ندیده معرفی میکنن. اگه هم فکر میکنی در حد بوس اشکال داشته تو هم انسانی خطا داری پیش خدا توبه کن و تمام

خیلی ممنونم از شما من واقعا به خیلی چیزا پایبندم ، بعد از این اتفاق هم به همین پسره پیام دادم که من ...

همینو میگم

میگم جای تحسین داری شما نه اینکه مورد سرزنش و هجمه قرار بگیری

با صلابت حرف بزن با همسرت جوری که به خودت افتخار کنی که بله من رو اشتباه گرفته بود ولی من از اوناش نبوده و نیستم واسه همین هم بهش پیام دادم و خودم باهاش قطع ارتباط کردم.

همیشه مغرور و با اعتماد بنفس باش

نه انقدر خودت رو سرزنش نکن تو فکر میکردی میاد خواستگاریت بخدا خیلی از دخترهای الان ببخشید اینو میگم ...

مرسی ک با حرفات آرومم کردی ، من واقعا تا الان پاک موندم ، سر همین هم توبه کردم و کلی گریه و خودمو حتی تنبیه کردم و خیلی اذیت شدم ، اما خب از طرفی اگه جریان رو بگم ممکنه یا جنگ راه بیفته ، علاوه بر آبروی خودم ، آبروی اون پسرعموش هم تو فامیل میره ،و حتی ممکنه به دروغ بگه که بتمن رابطه هم داشته ، یعنی تفکر شوهرم اینجوریه میگه دختری که با پسری تلفنی هم حرف زده باشه قطعا باهاش س.ک.س هم کرده ، میترسم آبروم بره این وسط ، ولی من کاری نکردم ،