2777
2789
بخاطر همين فك ميكنم تنها راه خودكشيه 

تنها راه ، رسیدن به ارامش به خودت برس به سلامتی ات سعی کن کمتر به شدهرت فک کنی رابطه هاش برات مهم نباشه خودت مهم باش

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو اصن حرف گوش نميدي دوس داري اين وضعيتتو تا خودت نخاي هيچكي نميتونه بهت كمك كنه الان تا جووني بايد خودتو نجات بدي دو روز ديگه سنت ميره بالا پير ميشي نه شوهري نه بچه اي نه خانواده اي تا كي ميخاي ادامه بدي اين وضعو؟؟؟!!! 

دخترم نفسمه
تنها راه ، رسیدن به ارامش به خودت برس به سلامتی ات سعی کن کمتر به شدهرت فک کنی رابطه هاش برات مهم نب ...

ديگه اعتماد به نفسمو از دست دادم ميترسم از جامعه ميترسم حرف بزنم ميفهميد من اين نبودم 

وااای بدنم یخ کرد😵

چرا بااینکه اینهمه بهت بد میکنه بازم دوسش داری؟چرا بااین همه بدی ازش سرد نمیشی پس

اون ک همه کاری میکنه چرا طلاقت نمیدخ پس اخه 

ولی جدا فک کنم سادیسمه شدید داره و چون میبینه هربلایی سرت بیاره تو هیچی نمیگی سره تو خالی میکنه😦

وااای بدنم یخ کرد😵 چرا بااینکه اینهمه بهت بد میکنه بازم دوسش داری؟چرا بااین همه بدی ازش سرد نمیشی ...

من خودمم ميدونم خودم شدم تو سري خور يه عالم همين الان كه دارم اس ميدم بيتا داره اس ميده كه بعدش بايد بياد پيش من

كجا برم من از سايه خودمم ميترسم كجا ميتونم برم

هرجا بری بهتر از جایی که الان هستی چند سال دیگه که مریضی و پیری بیاد ولت میکنه 

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔