2777
2789
یعنس قبل اینکه عقدکنی همه کارباهاش بکنی حتی بچه دارشدن .بعدااگه دیدن به مشکل برنمیخورن ازدواج میکنن ...

😂میدونم بخدا 

همون دوس دختر و دوس پسر بدون هیچ صیغه یا عقدی 

میرن سر خونه زندگی 

همه کار میکنن 

درکل به نفع پسراست هیچ سودی برا دختر بیچاره نداره 

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟ عروسش بهم گفته بیا یه بار باهم حرف بزنید اگه همو پسند کردین مراحل بعدی رو پیش بریم..نمیدونم چیک ...

بله جدی

چون توو خودم میبینم

توعم اگر توو خودت میبینی چرا که نه

ادم مومن همه جورش خوبه

ایمان همسرم بارها زندگیمونو نجات داد

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
نه عزیزم کی گفته دیر اتفاقا موفق ترم هست آدم پخته تر عمل می کنه ديگه ملاکا کاملا شکل گرفته به دنبال ...

ممنون عزیزم   

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   
نگفتم اعتیاد داره گفتم در نوزده سالگی داشته و الان کاملا پاکه و خیلی بهتر از بیشتر مرد های سالم اطرا ...

خانومی ازدواج سفید یعنی اینکه فقط باهم زندگی کنید بدون عقدوعروسی وهیچ امضایی که بهم متعهد هستین

خانومی ازدواج سفید یعنی اینکه فقط باهم زندگی کنید بدون عقدوعروسی وهیچ امضایی که بهم متعهد هستین

می‌دونم در خارج از کشور اینجوریه 

ولی در ایران هستن خیلی ها ک بعد عروسی بهم قول دادن ک کاری نداشته باشن باهم دیگه

I'm always hungry or tird or Both
خیلیا هستن ک عروسی کردن ولی بهم کاری ندارن

چه ربطی داره ازدواج سفید تو خارج باب هست و هیچ عقدی در کار نیست دختر و پسر باهم زندگی میکنن ولی رسما هیچ ازدواجی نکردن که ثبت بشه این بحثش جدا از زن و شوهرایی هست که تو خونه از هم فاصله گرفتن حالا به هر دلیلی

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین (ع)❤️مرا به جایی ببر که هر شب، شب آرزوهاست
نه صبرنکنه من20وشوهرم21سالشه یک ساله ازدواج کردیم

خب من چه کنم الان؟

در نظر من زوده مخصوصا برای سن پسر

اینجا هم تبادل نظره و منم نظرمو گفتم

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
می‌دونم در خارج از کشور اینجوریه  ولی در ایران هستن خیلی ها ک بعد عروسی بهم قول دادن ک کاری ند ...

وِلَکِن

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
یعنی برم باهاش حرف بزنم؟

به نظر من اگه امادگی ازدواج داشته باشی اره چه اشکالی داره 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.