2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وات د فاز حبیبی 😞😞😞

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

هدفت اینه ک داستانتو بگی و خالی شی بگو خالی شی ولی داری شررو ور میگی شدیدا.....هدفت اگه اینه درکت کنن مث ادم تو یه پیام بگو پسره پسم زده و دختر نیستم و بهمان دیگه این داستان ها چیا یه خط یه خط مینویسی....والا شهرزاد قصه گو اینجور داستان نمیگفت...و در اخر میخوام بدونم واقعا چی میزنی چندشبه الاف کردی ما رو  با این سپهر دیوثت؟؟؟؟

💝😍عشق واقعی پیدا نمیشه،ساخته میشه😍💝

این مدل تاپیک زدنش همینه هر دفه هم راجع ب سپهر میگه جواب هیچکسم نمیده فقط دو خط دو خط میگه اخرم مبحث تعطیل میشه قطع کاربری میشه باز میاد

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
سپهر عروسی خواهرش نیمد نمیدونستم دلیلش چیه میترسیدم از مادرش بپرسم 

فازت چیه؟

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم