منو آبجیم بچه ی طلاقیم وقتی من ۷سالم و آبجیم ۴سالش بودپدرمادرم ازهم جداشدن بعد نامادریم ک خیلی خیلی دوسش دارم واز اول مامان صداش کردم و واقعا حق مادری گردنم داره بعضی وقتا ب رومون میاره ک آره من مثل بچه ی خودم بزرگتون کردم وفلان کارهارو براتون کردم ی جورایی منت میزاره در حالی ک برای بچه های خودش جور دیگه ای مادری کرده و حق هم داره هیچ کس مثل بچه ی خود آدم ک نمیشه شما جای من بودین واکنشتون چی بود چیزی می گفتین یا سکوت میکردین؟؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
آره ولی من خودمم خیلی تو ناز و نعمت نبودم مخصوصا وارد این زندگی شدم خیلی سختی کشیدم یعنی داغون شدم ا ...
عزیزم درکت می کنم چون شوهر منم اوایل ک ازدواج کردیم از نظر مالی اصلا خوب نبود وضعش پدرش هم ک بنده ی خدا چیزی نداشت ک بخواد کمک کنه بعد ۹سال تلاش حالا خداروشکر وضع مون بد نیس