2777
2789
عنوان

نامادری

2037 بازدید | 150 پست

منو آبجیم بچه ی طلاقیم وقتی من ۷سالم و آبجیم ۴سالش بودپدرمادرم ازهم جداشدن بعد نامادریم ک خیلی خیلی دوسش دارم واز اول مامان صداش کردم و واقعا حق مادری گردنم داره بعضی وقتا ب رومون میاره ک آره من مثل بچه ی خودم بزرگتون کردم وفلان کارهارو براتون کردم ی جورایی منت میزاره در حالی ک برای بچه های خودش جور دیگه ای مادری کرده و حق هم داره هیچ کس مثل بچه ی خود آدم ک نمیشه شما جای من بودین واکنشتون چی بود چیزی می گفتین یا سکوت میکردین؟؟

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخیال این همه مادر خود آدم حرف می زنه حالا این خانمم یه چی میگه به دل نگیرین.

هر وقت بین دو تا انتخاب مردد بودی،شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط...مهم اینه که اون لحظه که سکه تو هوا می چرخه می فهمی دلت کدومشون رو بیش تر می خواد...

اگه واقعا كه براتون خوب بوده، نياز نيست چيزي بگيد.

شايد يه وقتي دلش پره مثلا ميگه.

سوال شرعي داري زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠. اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست.

این همه زحمت کشیده چرا با این حرف اجرش رو زائل میکنه،شما به خوبیاش ببخشید

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ادما گاهی کاراشونو میگن ک فراموش نکنین و گاهیم ازترسشونه ک طرف مادرتون برین یا گاهی ازاینک نافرمانی کنین و قطع ارتباط

هرچی ک میگ بگو مرسی و مهم نباشه فرض کن مامان خودت گفته

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

سکوت کن خودتو درگیر نکن و هوای خواهرتو داشته باش

این آدم اگر بینتون فرق گذاشته یعنی یه ایراد و مشکل شخصیتی داره

اما شما بخوای حرفی بزنه ممکنه با خودت لج بشه

زندگیتو کن با نامادریت و پدرت خوب باش سعی کن لذت ببری

دستشم میبوسیدم . والا . مامانا به زور حوصله بچه خودشونم دارن خداروشکر که باهاتون خوب بوده دیگ

آره بخدا خیلی دوسش دارم ولی خب همش میگ اعصابم خرد میشه

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

شاید حس میکنه زحمتش دیده نمیشه میخواد هی بگه

اما بخاطر زحمتایی ک کشیده سکوت کنید

یا مثلا بگین آره واقعا بخاطر همین ممنونتم و اگ اینجوری نبود ک منم فلان کارو نمیکردم برات

چون دوست دارم فلان کارو کردم برات

اینجوری تو هم ریز بهش منت میکنی😁