2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 2242 بازدید | 153 پست
خب اگ دلش نمی خواست می رفت زن ی مرد مجرد میشد اون از اول شرایط بابامو میدونست و قبول کرد خداییش ماهم ...

اون که اره

ولی بدون گاهی مادرا هم مجبور می شن محبت هارو یاد اوزی

کنن که بچه یادش نره

ودر ضمن کلا زن بابا ها ادم های بد بختی هستن به خدا

اگه مهربون باشن و خشن نباشند بچه ی مرد می گه کاری نکرده که می خواست بایک مرد مجرد ازدواج کنه

اگه گاهی تشر بزنه میگن زن باباس دیگه

ولی کلا ادم با بچه ی خودشم به مشکل بر می خوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه ذات نامادری نامادریه و پدر ها هم مسئولیت پذیر نیستند اصلاسخت نگیر شما دعوا اینا هم نکن کل ت ...

عزیزم منو آبجیم جفتمونم ازدواج کردیم و خونه ی خودمونیم

ماهی یکبار شاید بریم خونش مهمونی ک اونم غرمیزنه بعضی وقتا🥴

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

مادر بیولوژیک شما همین کارو براتون نکرد، به نظرم بی انصافیه اگر بخوای توی روش دربیاید

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

عزیزم درکت میکنم منم بودم حس خوبی نداشتم ولی حتی مامانای واقعی هم اکثر مواقع اینجور چیزا رو میگن یا حالا حرف دیگه ای که ممکنه ناراحتت کنه.هیچ ادمی نیست که کامل باشه و هرکسی ممکنه رفتار هایی داشته باشه که دیگران رو ناراحت کنه و شاید خودش نفهمه.پس اصلا ناراحت نباش و چیزیم نگو

مامان من هیچ کاری برام نکرد

یه بار پتو نکشید روم

یه بار بغلم نکرد حتی وقتی بچه بودم و....

پس قدرشو بدون

میشه یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرستید من صرفا برای اسی نظر میدم لطفا خانومای سلیطه ای که مخالف نظر من هستن ریپ نزنن بپرن بهم باتشکر😉

ن تورو خدا هیچ وقت منت نزار سر بچه هات

گاهی عصبانی میشم ازشون دیگه .تو دلم چیزی نیست خودشون میدونن ،اصلا از حرفش ناراحت نشو ،بخدا تحمل بچه خود آدم سخته چه بچه ی زن اول ،

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒....

مادر بیولوژیک شما همین کارو براتون نکرد، به نظرم بی انصافیه اگر بخوای توی روش دربیاید

مامان خودم مارو می خواست بابام و خانومش نزاشتن ببره ماروبا خودش

منم بچم عصبانیم میکنه سرش منت میزارم چ برسه ب نامادری🤣💔

من خودمم بچه دارم می دونم واقعا بعضی وقتا آدم کم میاره

ولی آخه ما ک کاریش نداریم ماهی یکبار مهمونی بریم خونش یا ن