2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 156 پست
آره بخدا خیلی دوسش دارم ولی خب همش میگ اعصابم خرد میشه

منت نمیذاره، بنظرم داره با این حرف، مهر و محبت و علاقشو بهتون نشون میده

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

سکوت میکردم..نامادری دارم..هیچوقت دلشو نشکستم ولی واقعا بحثه بچه های خودش که وسط نباشه خیلی دوسمون داره ولی بچه ها خودش بیان وسط سره ماهم میبره میزاره یه طرف چکار کنم اونم اینجوریه دیگه...باهاش کنار اومدم....همین الان من مریض احوال افتادم یه گوشه خونه تازه عمله جراحی سنگین داشتم اونا برنامه سفر چیدن حتی به من نگفتن اتفاقی فهمیدم یه بارم نیومدن توو این مدت بهم سر بزنن واقعیتو بخوام بگم اگر یکی از بچه هاش اینجوری شده بود الان زندگی رو به کامه همه تلخ میکرد ولی خب من بچش نیستم و این یه واقعیته البته از سنمم گذشته دیگه نیاز و احتیاجی به محبتشون ندارم...از نامادری انتظار نداشته باش برات از ته دل مادری کنه اونم وقتی که خودش بچه داره...ولی خب قدردانش باش به هرحال کاریو کرده که خیلیا نمیکنن..منتیه که بخاطره طلاق یا چند زنه بودنه پدر و خیلی اختلافاته پدرها و مادرهامون همیشه روی سرمون هست و نمیشه انکارش کرد..

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان خودم مارو می خواست بابام و خانومش نزاشتن ببره ماروبا خودش

نگفتم نخواست، گفتم نکرد حالا به هردلیلی

شما میگی واسه بچه های خودش جور دیگه ای مادری کرد... آیا شما هم اونو مثل مادرخودت میدونی؟اگر مادر خودتم بود انقدر روی منت های اینطوری(که مادر خود آدمم منت میذاره) گیر میکردی؟ قطعا نه. پس همچین انتظاری از اونم نداشته باشید

یه واقعیته، اون از روی اجبار، انصاف، انسانیت یا هرچی براتون زحمت کشیده یه جاهایی هم نتونسته خوب باشه ،همین.

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

شاید زیاد سر نمیزنی، یا چمیدونم انتظاراتی داره ازتون براورده نمیشه، هی براتون یاداوری میکنه. دوستون ...

ی وقت اگ بابابام ی کوچولو بحثش بشع کلی منت میزاره بخدا منو آبجیم بیشتراز بچه های خودش بهش احترام میزاریم🥺💔

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

گاهی عصبانی میشم ازشون دیگه .تو دلم چیزی نیست خودشون میدونن ،اصلا از حرفش ناراحت نشو ،بخدا تحمل بچه ...

آخه ما ک دیگ تو اون خونه نیستیم تو سن پایین شوهر کردیم جفتمونم دوتابچه داریم و خوشبختیم خدارو شکر یعنی در حد ماهی یکبار هم تحمل دیدنمونو نداره😢

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

منم نامادری دارم و به جرعت میگم بیشتر از پدر مادر خودم در حقم مسئولیت پذیر بوده،اونم گاهی وقتا به این مسئله اشاره میکنه که خب به نظرم طبیعیه

به هرحال مادرای واقعی هم خیلی وقتا بچه رو آزار میدن و منت میزارن

پس اشکال نداره

ی وقت اگ بابابام ی کوچولو بحثش بشع کلی منت میزاره بخدا منو آبجیم بیشتراز بچه های خودش بهش احترام میز ...

دختر دایی من ازدواج دومش رو کرد ک شوهر دومش یه دختر داشت

برای این دختر مادری کرد هممون به به و چه چه می کردیم ولی این دختر رو تو سن ۱۶ سالگی عروس کرد خیلی هم ابرومند فرستاد رفت و گفت ک شوهرم اجازه نمیده زهرا بره دانشگاه

ولی الان دختر خودش بزرگ شده و سال بعد قراره کنکور بده و می گف ک دوست دارم فلان رشته بخونه فلان دانشگاه بره ببین ماشالا خودت می فهمی اوضاع از چه قراره

دختردایی من ب اون دختره ظلم نکرد ولی همچین هم دلسوزش نبود ولی برا دخترای خودش بهترینا رو میخواد فقط بهترینا

اینکه بیخیالش شو حرفشو نخور