2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 156 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سکوت میکردم..نامادری دارم..هیچوقت دلشو نشکستم ولی واقعا بحثه بچه های خودش که وسط نباشه خیلی دوسمون د ...

ایشالله ک هر چ زودتر سلامتیتو ب دست بیاری عزیز دلم💕

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

منم نامادری هستم

وقتی ازدواجکردم همسرم یه دختر سه ساله داشت

تمام عمر ووقت و انرژیم رو براش گذاشتمخودمدوتا پسر دارم

که بعضیموقع ها باهام جر و بحث میکنن میگن تو ماهلین روبیشتر از ما دوست داری حالا که خیلی دوست داری اون بچه ت میشد چرا مارا آوردی😂

ولی خب هیچوقت به روش نمیارم خودش گاهی میگهتوکارهایی واسه من کردی که مامانخودم هیچوقت نکرد اما من همیشه فقط میگم وظیفم بوده

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

نگفتم نخواست، گفتم نکرد حالا به هردلیلیشما میگی واسه بچه های خودش جور دیگه ای مادری کرد... آیا شما ه ...

بله شما درست میگی ولی

من حتی قید مادرمو زدم ب خاطر اینکه دلش نشکنه ی وقت

آره بخدا خیلی دوسش دارم ولی خب همش میگ اعصابم خرد میشه

والا منم یه وقتی از دست پسرام عصبی میشم از این حرفا میزنم گاهی با خودم میگم اگه یه روزی من نباشم هیچ کس اعصاب پسرای شیطون منو نداره وقتی مثل مادر بوده براتون دیگه جای دلخوری نداره

والا منم یه وقتی از دست پسرام عصبی میشم از این حرفا میزنم گاهی با خودم میگم اگه یه روزی من نباشم هیچ ...

عزیزم ایشالله سایه ی شماو همسرتون بالا سر بچه هاتون باشع همیشه این چ حرفیه آخه