2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 2242 بازدید | 153 پست

اصلا جوابش نده.بی احترامی نکن.

واقعا نامادری الان خیلی ظلم میکنن در حق بچها

چن نمونه دیدم که اگه ببینی چکارایی با بجها

کردن که روزی هزار بار شکر میکنی که حداقل

نامادریت اینجور نیست.

شخصیت براے یـڪ انساט هماننـבعطر براے یـڪ گل است

آره بخدا خیلی دوسش دارم ولی خب همش میگ اعصابم خرد میشه

بیخیال . من مادر خودم رو سرم بوده هروقت اعصابش خورده میگ کاش چهارتا سگ هار ولگرد میاوردم حای شما بزرگ میکردم . خودم بچه م کوچولوه عصبیم میکنه کفر زمین و آسمونو میگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه واقعا كه براتون خوب بوده، نياز نيست چيزي بگيد. شايد يه وقتي دلش پره مثلا ميگه.

خب آخه بابام ک مارو قایم نکرده بود از اول می دونست ک با ی مردی ک دوتا بچه داره داره ازدواج میکنه دیگ

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

سکوت کن خودتو درگیر نکن و هوای خواهرتو داشته باشاین آدم اگر بینتون فرق گذاشته یعنی یه ایراد و مشکل ش ...

فرق ک خیلی گذاشته ولی خب بعضی وقتا منم جوش میارم میگم ی چی بهش بگم اما بازم دلم نمیاد ناراحتش کنم

فرق ک خیلی گذاشته ولی خب بعضی وقتا منم جوش میارم میگم ی چی بهش بگم اما بازم دلم نمیاد ناراحتش کنم

متاسفانه ذات نامادری نامادریه

و پدر ها هم مسئولیت پذیر نیستند اصلا

سخت نگیر شما دعوا اینا هم نکن

کل توصیه م مستقل شدنت هست

والا مادرا هم منت میزارنمادرا شاید تا حدی وظیفه داشته باشن ولی اون اصلا وظیفه نداشته و لطف کرده صددر ...

خب اگ دلش نمی خواست می رفت زن ی مرد مجرد میشد اون از اول شرایط بابامو میدونست و قبول کرد خداییش ماهم بچه های بسازی بودیم هرچی هم میگفت بی چون و چرا قبول میکردیم

شاید حس میکنه زحمتش دیده نمیشه میخواد هی بگهاما بخاطر زحمتایی ک کشیده سکوت کنیدیا مثلا بگین آره واقع ...

😅باش حالا شاید این دفعه همینو بهش گفتم

اصلا جوابش نده.بی احترامی نکن.واقعا نامادری الان خیلی ظلم میکنن در حق بچهاچن نمونه دیدم که اگه ببینی ...

من هیچ وقت ب چشم نامادری بهش نگاه نکردم همیشه هم مامان صداش کردم تا حالا هم بهش بی احترامی نکردم ب خدا خیلی دوسش دارم

بیخیال . من مادر خودم رو سرم بوده هروقت اعصابش خورده میگ کاش چهارتا سگ هار ولگرد میاوردم حای شما بزر ...

میدونی چون من از اول ب چشم مامان دیدمش انتظار ندارم واقعا سرم منت بزاره خب منم کلی کار کردم براش ک حتی بچه های خودشم نکردن وقتی داره منت میزاره یعنی شما ازمن نبودین و لطف کردم بهتون دیگ