2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 2491 بازدید | 160 پست
ما بچه بودیم نمی تونستیم کاری کنیم اون می تونست درخواست بده بچه هاشو ببینه

حتما منم کوتاهی کردم.

چند بار برای کارای اداری رفتم اون شهرستان، یه بار رفتم که به ضرب و زور تهدید مامور کلانتری، بچه رو آورد دیدمش. بار دوم که آورد از نوک پا تا فرق سر دخترم از ترس میلرزید. ترسونده بودنش. حتی نمیخواست ده دقیقه پیش من باشه.

بار سوم رفتم دم مدرسه ش که خیلی خوشحال شد. و دیگه نشد که نشد.

منو از همه جا بلاک کردن که بهش پیام ندم زنگ نزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیگیری کردم داستانش خیلی طولانیهبرداشت بچه رو برد ۶۰۰ کیلومتر دورتر

ای بابا خدا جوابشو بده ک ی مادرو بچه رو ازهم دور کرده

من بااین ک اون روزها گذشته والان خودم مامان دوتا بچه هستم ولی خیلی وقتا باخودم میگم مامانم چرا ولمون کرد چرا پیگیرمون نشده ک کم کم چند ماه یکبار ببینه مارو ته دلم یکم ناراحتم ازش راستشو بخوای

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

دوتا دخترداره ی دونه پسر

خدا رو شکر ک دختر بودین ازدواج کردن بازم شکر ک ازدواجتون موفق بوده من خودم عروس اون خونه بودم خیلی ناحقی دیدم ولی برا عروس های خودش دست میزاشت عروس ها روش راه میرفتند دقیقا با من برعکس بود حالا پدر شوهرم هم بدتر از اون

ای بابا خدا جوابشو بده ک ی مادرو بچه رو ازهم دور کردهمن بااین ک اون روزها گذشته والان خودم مامان دوت ...

حتما دختر منم همچین حسی داره ولی نمیدونه من توو چه جهنمی دست و پا میزنم. محال ممکنه غذایی بخورم به یادش نباشم، یا اینکه کجاست چکار میکنه

خیلی هواشو داشته باش اون الان فقط تورو داره

دقیقا هیچکی غیر خدا ، من و دوتا بچه هامون نداره ولی خیلی هم رو اعصابش تاثیر گذاشته خیلی هم اذیت میشم باهاش وای خیلی دوستون داره

حتما منم کوتاهی کردم.چند بار برای کارای اداری رفتم اون شهرستان، یه بار رفتم که به ضرب و زور تهدید ما ...

فقط بسپرشون بخدا ازباباش جداشدی چ ربطی ب بچه داره آخه

خدا رو شکر ک دختر بودین ازدواج کردن بازم شکر ک ازدواجتون موفق بوده من خودم عروس اون خونه بودم خیلی ن ...

پدرش برای چی اون ک پدر واقیعیشه مثلا

فقط بسپرشون بخدا ازباباش جداشدی چ ربطی ب بچه داره آخه

چند بار رومو سفت کردم زنگ زدم به همسر سابقم که گوشیو بده به دخترم مخصوصا موقع ج ن گ ، فحش داد و قطع کرد. حتی پدرشوهر سابقم

حتما دختر منم همچین حسی داره ولی نمیدونه من توو چه جهنمی دست و پا میزنم. محال ممکنه غذایی بخورم به ی ...

عزیزم ببخش ناراحتت کردم مطمئن باش باباش هواشو داره عزیزم ایشالله ک ی جوری خدا برات جور کنه ک ببینیش عزیزم

پدرش برای چی اون ک پدر واقیعیشه مثلا

آره واقعا برات تعجب داره ولی پدرش خیلی ناحقی کرد میتونست ب راحتی کاری کنه که ما شرایط مالی خیلی خوبی داشتیم هیچ کاری نکرد ارث برا همه بچه های داد فقط ب ما نداد الان ما خیلی سختی بی پولی میکشیم بچه هام خیلی اذیت شدن از نداری پسرم الان ی جوونه ۱۶ ساله هست مثل بقیه دوستاش پولی ندارن بخواد خرج کنه خوش بگذرونه اینا ب کنار اووووو خیلی چیزا هست

دقیقا هیچکی غیر خدا ، من و دوتا بچه هامون نداره ولی خیلی هم رو اعصابش تاثیر گذاشته خیلی هم اذیت میش ...

توبراش جبران کن کمبود های قدیمشو ولی منو این قضیه محکم تر کرد ک همیشه قدر زندگیمو بدونم و بدونم ک طلاق فقط اسمش راحته

آره واقعا برات تعجب داره ولی پدرش خیلی ناحقی کرد میتونست ب راحتی کاری کنه که ما شرایط مالی خیلی خوبی ...

میدونی انگار مردا بعد طلاق دادن زنشون از بچه هاشونم سرد میشه چون تجربه دارم میگم ها