2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 159 پست
توبراش جبران کن کمبود های قدیمشو ولی منو این قضیه محکم تر کرد ک همیشه قدر زندگیمو بدونم و بدونم ک طل ...

آره ولی من خودمم خیلی تو ناز و نعمت نبودم مخصوصا وارد این زندگی شدم خیلی سختی کشیدم یعنی داغون شدم اصلا خودمو تو آینه نگاه میکنم نمیشناسم خودمو دیگه

چند بار رومو سفت کردم زنگ زدم به همسر سابقم که گوشیو بده به دخترم مخصوصا موقع ج ن گ ، فحش داد و قطع ...

خداجوابشونو بده ب حق علی چقدر ی آدم میتونه سنگدل باشه آخه

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی انگار مردا بعد طلاق دادن زنشون از بچه هاشونم سرد میشه چون تجربه دارم میگم ها

آره خاک بر سرشون کنن اینو از من ب تو بگم که بچه بی مادر یتیم میشه ن بی پدر مادر خیلی مهمه

عزیزم ببخش ناراحتت کردم مطمئن باش باباش هواشو داره عزیزم ایشالله ک ی جوری خدا برات جور کنه ک ببینیش ...

نه عزیزم این چه حرفیه. من اصلا خودم هر لحظه بخاطرش ناراحتم. انشاءالله خدا از دهنت بشنوه. شما ببخش که من با درددلم اذیتت کردم

آره ولی من خودمم خیلی تو ناز و نعمت نبودم مخصوصا وارد این زندگی شدم خیلی سختی کشیدم یعنی داغون شدم ا ...

عزیزم درکت می کنم چون شوهر منم اوایل ک ازدواج کردیم از نظر مالی اصلا خوب نبود وضعش پدرش هم ک بنده ی خدا چیزی نداشت ک بخواد کمک کنه بعد ۹سال تلاش حالا خداروشکر وضع مون بد نیس

نا مادری ولد زنا ندیدی پس انقدر موها دختر میکشید دختر فامیلمون بود دختر فراری شد حرومزاده کلی بچه میزد دختر زود ازدواج کرد بچه بود ی شوهر ولد زنا معتاد ک از اونم کتک میخوره بابا عنشم میزد کجا کاری تازه دلت اوف ورداشته منت گذاشته عجب...

نه عزیزم این چه حرفیه. من اصلا خودم هر لحظه بخاطرش ناراحتم. انشاءالله خدا از دهنت بشنوه. شما ببخش که ...

قربونت برم ن بابا این چ حرفیه عزیزم زیاد خودتو اذیت نکن خدا بزرگه

عزیزم درکت می کنم چون شوهر منم اوایل ک ازدواج کردیم از نظر مالی اصلا خوب نبود وضعش پدرش هم ک بنده ی ...

الهی شکر انشالله همیشه دستتون پر باشه و سالم باشید ما رو هم دعا کنید حس میکنم دلتون پاکه

نا مادری ولد زنا ندیدی پس انقدر موها دختر میکشید دختر فامیلمون بود دختر فراری شد حرومزاده کلی بچه می ...

آخه خب ماهم واقعا بچه های خوب و حرف گوش کنی بودیم

الهی شکر انشالله همیشه دستتون پر باشه و سالم باشید ما رو هم دعا کنید حس میکنم دلتون پاکه

قربونت بشم عزیزم

همیشه

سلامتی باشه بقیش ی جور درست میشه

محتاجیم ب دعا💕

نمیدونم شاید😒

نمیگم پدر شما اینطوری بوده

ولی بعضیا که طلاق میگیرن انقد بابا به گوش بچه از مادر بد میگه که بچه فکر میکنه مادره هیولاست در حالی که قلب اون مامانه پاره پاره شده از دوری بچش

نمیگم پدر شما اینطوری بوده ولی بعضیا که طلاق میگیرن انقد بابا به گوش بچه از مادر بد میگه که بچه فکر ...

آره عزیزم باتمام وجودم حرفتو قبول دارم واقعا حرفای پدر هم بی تاثیر نیست