2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 156 پست
نا مادری ولد زنا ندیدی پس انقدر موها دختر میکشید دختر فامیلمون بود دختر فراری شد حرومزاده کلی بچه می ...

نمیدونم خدا چرا این همه ظلم رو میبینه همون لحظه کاری نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم خدا چرا این همه ظلم رو میبینه همون لحظه کاری نمیکنه

دختر ک ازدواج معتاد انداختنش پسره اون خانواده ترک تحصیل مجبور ب کارگری خرج خودش در بیاره ولد زنا نامادری برای دختر خودش هر روز ی چی میخره بابا بی غیرت بچه ها ک عین سگ میترسه

خب چه چیزی باعث شده که گله مند بشه؟از چی دلخوره؟

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔***

سلام دوستان من کارآنلاین دارم سالن دارم فقط کافیه جواب مشتریاموبدی وساعت اومدنشون به سالن رو هماهنگ کنی هیچ هزینه ای هم لازم نیست بدی ویزیتور دارم اما کمه بازم لازم دارم حقوقت رو هم روزانه تسویه میکنم گروه هم دارم که بچه های نی نی سایت عضوشدن کاردادم بهشون وروازنه کلی درامددارن اگه خواستی این آیدی ایتامنه درخدمتمSani121200@کپی کن توپیامای ذخیره شده بزن روش میادبالا چون مشتری هام زیاده خودم وقت نمیکنم جواب بدم

ببخشیداسی شایدکسی به این پول نیازداره

خریدارموی طبیعی بانوان به بالاترین قیمت👩ویزیتورمو لازم دارم برای جواب دادن به مشتری هام بدون هیچ هزینه ای و حقوق روزانه تسویه میشع کسی خواست پیام بده.

خدا حفظش کنہ ھمچین آدمی کم پیدا میشہ

البتہ خودم ھمچین شخصیتی ندارم اگہ روزی اتفاق بیفتہ واسم اصلا اذیت نمیکنم واینایی کہ میان میگن آرہ نامادریہ اینکار کرد اصلا نمتونم درک کنم چجوری میشہ بدشد آخہ

هر وقت گفت شماهم بگو آره مامان میدونم چقدر به ما محبت کردی بااینکه بچه ی خودت نبودیم.من قدر محبتهاتو میدونم و دستتو میبوسم.

شاید توقع این حرفها رو داره

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔***

آره بخدا خیلی دوسش دارم ولی خب همش میگ اعصابم خرد میشه

غصه نخور عزیزم

والا منم ب بچه هام میگم

میگم عوض دست درد نکنتونه مدام زحمتتون رو میکشم مدام پی کاراتونم.

نگو نامادریم بود گفت

مادرا هم میزنند از این حرفا