2777
2789
عنوان

بیش فعالی

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 67 پست
من تمرکز ندارم اصلا. وسواس شدید و استرس دارم اما دست خودم نیست. یعنی اون دارو رو بخورم تمرکزم بهتر ق ...

اگر محصلی یا درس میخونی اکثرا ریتالین یا ویاس میدن عزیزم

حالا گرفتن همین ریتالین خیلی سخته من اولش از متخصص قلب مجوز گرفتم که قلبم سالمه بعد از شبکه بهداشت شهرمان چندتا تعهد میدادم و دوباره تست و دوباره کاغذ میدادن که من حائز شرایط ریتالینم

اونم فقط سه ماه.بعد سه ماه دوباره گذاشتن کمیسیون

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هیجاناتم و نمیتونم کنترول کنم استرسم زیادی زیاده یا وسواس یا خجالت خیلی زیاده شدتش مریض شدم واقعا ...

محرک ها استرس و اضطراب و وسواستو بدتر میکنه من واسه اضطراب اجتماعی و خود کم بینی و استرس و افسردگی و پانیک و حملات حراس و وسواس فکری دکتر بهم سرترالین داد. سرترالین قرص adhd نیستا واسه اینجور مشکلاته. همه ی اینا با یدونه سرترالین خوب شد البته بگم چند ماه باید مصرف کنی تا کم کم اثراتشو ببینی از دکتر هم بخواه دوز زیاد نده بهت چون عوارض داره زیادش

اگر محصلی یا درس میخونی اکثرا ریتالین یا ویاس میدن عزیزم حالا گرفتن همین ریتالین خیلی سخته من اولش ا ...

تا الان یادم نمیاد درست حسابی درس خونده باشم. یعنی فرایند گرفتنش آنقدر سخته. ازتون چه سوالاتی پرسیدن؟

محرک ها استرس و اضطراب و وسواستو بدتر میکنه من واسه اضطراب اجتماعی و خود کم بینی و استرس و افسردگی و ...

اون وسواس من از اینکه نمیتونم تمرکز کنم بار ها به اون چیز فکر میکنم با کمال گرایی تا کامل متوجه بشم

بره همه که درمان نمیشه. من الان 19 سالمه افسرده شدم دارم از هم میپاشم این همه سال مخفی کردم ذهنم پر ...

منم بودم به مرور بهتر میشی یه چیزی بهم میریزه ذهنتو باید بشناسیش و کنترلش کنی اصلا نباید جلو افکارت سد بسازی و بخوای فکر نکنی بذار افکار مثله آب جریان داشته باشن بیان و برن واقعا نترس از افکارت یه تایمی تو روز به افکارت اختصاص بده حتما تابلو اهداف داشته باش و اهداف از آرزوهات جدا باشه

کتاب زیاد بخون

منم بودم به مرور بهتر میشی یه چیزی بهم میریزه ذهنتو باید بشناسیش و کنترلش کنی اصلا نباید جلو افکارت ...

چیزی نیست که من بتونم تغییر بدم سیستم عصبیم و کارکرد مغزم اینجوری کار میکنه برای بعضیadhdها حساسیت بیش از حد وجود داره نمیتونه هیجانات رو هم کنترول کنه چیزی نیست که دست ی شخص باشه

تا الان یادم نمیاد درست حسابی درس خونده باشم. یعنی فرایند گرفتنش آنقدر سخته. ازتون چه سوالاتی پرسیدن ...

من چون وضعیت روحیم خوب نبود فکر کنم پزشکم زیاد حساسیت نشون میداد تا شاید مثلاً فکر خودکشی اینا نکنم

سوال که نپرسیدن تحت درمانم با توجه به علایمم گفت بیش فعالی یا adhd داری انواع اقسام قرصها روم امتحان شده ولی حالم با اینکه بهترین شرایط زندگی رو دارم هیچوقت خوب نیست تو بهداشت هم همسرم تعهد داد برگه گرفتیم رفتیم داروخانه با کلی منت و ادا اطوار دادن

نمیدونم ولی دوستم تو کتابخانه قبل کنکور ارشدشون میگفت مثل نقل و نبات میفروشن ذهن رو تقویت میکنه و خواب رو کمتر کلا واسه درس خواندن میگن خوبه

ولی واقعا برای من برعکس عمل کرد

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

ویاس جز خیلی قوی هاست شما چندسالته

درسته اما مشکلات تمرکز و درک زمان و مکان و تکانشگری و اختلال حافظه و.... و هزار تا مشکل دیگه من که ناشی از adhd هست فقط با ویاس یا ریتالین کنترل میشه و البته چیزایی مث آدرال و ... که ایران تحریمه و آدرال وارد نمیشه ویاس هم فقط ایرانیش هست ولی ریتالین خارجیشم هست من خارجیشو میگیرم.. بیست و هفت سالمه و زندگیم واقعا مختل شده ولی با این حال بازم همیشه دارو نمیخورم فقط گهگاهی اگه خیلی لازم شه