2777
2789
عنوان

مامانا میاید

20 بازدید | 13 پست

سلام خانما امروز هفتمین روز تاخیرمه بیبی چک هام در حد کمرنگه هنوز پررنگ نشدن یعنی بتام پایینه؟

❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام

اشکالی نداره ...گرمیجات نخوریبیبی چک ها گاهی کمرنگ تر نشون میدن برو ازمایش بتا بده

نه عزیزم من ماه پیش بارداری پوچ داشتم ک از رو بتا متوجه شدم

الان میترسم برم بتا س روز بعد موعد رفتم گفت بتات مشکوکه

❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله بزار انشالله ده روز بگذره بعد برو آزمایش بده

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

اشکالی نداره ...گرمیجات نخوریبیبی چک ها گاهی کمرنگ تر نشون میدن برو ازمایش بتا بده

بیبی چکم دوروز بعد موعد پررنگ تر بود الان ک دوباره زدم میشه گفت تغییری نکرده و بنظرم کمرنگ ترهم شده عکسش ارسال نمیشه ک بفرستم

نه عزیزم من ماه پیش بارداری پوچ داشتم ک از رو بتا متوجه شدم الان میترسم برم بتا س روز بعد موعد رفتم ...

خدا بزرگ انشالله ...استراحت هم کن کمی زیاد کار سنگین نکنی تا ببینیم چی میشه

بله بزار انشالله ده روز بگذره بعد برو آزمایش بده

بارداری پوچ داشتم براهمین نگرانم

خدا بزرگ انشالله ...استراحت هم کن کمی زیاد کار سنگین نکنی تا ببینیم چی میشه

بله ممنونم🤍

[QUOTE=422979224]بارداری پوچ داشتم براهمین نگرانم[/QU خیره مواظب خودت باش انشالله بارداری دوقلو

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

اگه اون پوچ بارداری اولت بود عیبی نداره این بارداری ممکن خوب باشه

نه ی دختر هشت ساله دارم بارداری دومم بود ازمایشاتمم دادم ایرادی نداشت

همین ک این پررنگ نمیشه استرس میگیرم

[QUOTE=422979224]بارداری پوچ داشتم براهمین نگرانم[/QU خیره مواظب خودت باش انشالله بارداری دوقلو

ممنونم عزیزم لطفا برام دعا کنید این روزا خیلی ناامیدم💔

نه ی دختر هشت ساله دارم بارداری دومم بود ازمایشاتمم دادم ایرادی نداشت همین ک این پررنگ نمیشه استرس م ...

خدارشکر، عیبی نداره خدا بزرگ انشالله بیای خبر خوب بمون بدی😍

خدارشکر، عیبی نداره خدا بزرگ انشالله بیای خبر خوب بمون بدی😍

ممنون عزیزم انشالله😭🤍