2777
2789
عنوان

بیش فعالی

414 بازدید | 65 پست

پسرم هشت ساله س و بیش فعاله

یادگیریش عالیه و درسش خوبه ولی

سره کلاساش درست نمیشینه و زیاد حرف میزنه و وقتی ناراحت میشه کنترل خشم نداره

دکتر براش دارو داده از دارو میترسم اخه از کجا بدونم دارو عوارض نداره همه داروها ایرانیه اصلا خارجی که نیست باشه هم که کلی گرونه تو مملکتی که شیرخشک پیدا نمیشه و همه چی شیمیاییه یعنی داروها رو درست و حسابی میسازن!!!والا من میترسم سرما میخورم پنی سیلین بزنم چجوری به بچم دارو بدم !

کسی تجربه داره از داروهای بیش فعالی؟

اتوموکستین ۱۰ و ریسپریدون ۱ نوشته براش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بچه بودم بیشفعال بودم ریسپیدون میخوردم بهتر شدم

دخترخالمم بیش فعال بود خودمم فک کنم بودم منم اگر دارویی بود ترجیح میدادم بخورم یا حداقل کسی یکم راهنماییم کنه اصلا تمرکز نداشتم ولی از عوارضش میترسم

میخوردی بی حال نمیشدی؟

منم بیش فعالم adhd دارم اینا که به پسرتون دادن محرک نیستش به من داروی محرک میدن مث ریتالین و ویاس

عزیزم منم Adhd دارم خیلی شدید شده دو سه ساله همه زندگیمو مختل کرده

عوارض داروهات چیه چقدر تاثیر داشته اطفا بگو بهم

دخترخالمم بیش فعال بود خودمم فک کنم بودم منم اگر دارویی بود ترجیح میدادم بخورم یا حداقل کسی یکم راهن ...

نه

ولی خب استرسم کمتر شده بود حالم بهتر شده بود

فقط موقعی که این دارو رو میخوردم دستم یکم میلرزید

عزیزم منم Adhd دارم خیلی شدید شده دو سه ساله همه زندگیمو مختل کردهعوارض داروهات چیه چقدر تاثیر داشته ...

منم سرویسم🦦💔 خیلی سخته خیلییییییی.. من مرتب دارو مصرف نمیکنم چون عوارضش خیلی زیاده مخصوصا همین محرک هایی ک من میخورم خیلی عوارض داره. عوارضش استرس و بی قراری اعتیاد به دارو فشار خون و مشکلات قلبی و .... تا صبح بگم تموم نمیشه

عزیزم منم Adhd دارم خیلی شدید شده دو سه ساله همه زندگیمو مختل کردهعوارض داروهات چیه چقدر تاثیر داشته ...

و اما تاثیرش.. دیدی کسی که مشکل فشار خون داره چجوریه؟ داروی فشار خون میخوره و اون دارو تا یه مدت فشارشو تنظیم میکنه و وقتی اثر دارو رفت دوباره علائم فشار خون برمیگرده.

دارو های adhd دقیقا همین شکلی کار میکنن. میخوری، چند ساعت اوکی میشی ؛ بعد از چند ساعت که اثر دارو رفت دوباره علائمت ظاهر میشه. در واقع adhd درمان نمیشه فقط کنترل میشه.

منم سرویسم🦦💔 خیلی سخته خیلییییییی.. من مرتب دارو مصرف نمیکنم چون عوارضش خیلی زیاده مخصوصا همین محر ...

بیخیال انقد دارو نخور

منم از همین میترسم درگیره دارو بشه

ورزش درمان بیش فعالیه سخته ولی مداومت تو ورزش واقعا درمان بیش فعالیه برنامه ریزی و داشتن یه مشاور که نذاره انگیزه از بین بره خوندن کتاب و نقاشی کشیدن

دارو واقعا خوب نیس

بیخیال انقد دارو نخور منم از همین میترسم درگیره دارو بشه ورزش درمان بیش فعالیه سخته ولی مداومت تو ور ...

اره عزیزم حق با شماس♥️ شروع ورزش خیلی سخته واسم💔 ارزوی بهبودی کامل دارم واسه پسرتون♥️ ایشالا منم خوب شم🥲💔

اره عزیزم حق با شماس♥️ شروع ورزش خیلی سخته واسم💔 ارزوی بهبودی کامل دارم واسه پسرتون♥️ ایشالا منم خو ...

تو خوبی

همین کامل بودنه سرویسمون کرده اصلا قرار نیس از این بهتر باشیم آدمیم نه فرشته

منم بیش فعالم adhd دارم اینا که به پسرتون دادن محرک نیستش به من داروی محرک میدن مث ریتالین و ویاس

برای بیش فعالی من ریتالین مثل سم عمل کرد

باعث افزایش تمرکز میشه منم چون وسواس فکری و استرس داشتم زوم کردم بیشتر

ولی ریسپریدون عالیه هرچند اونم باعث یائسگی زودرس میشه

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..