2777
2789
عنوان

بیش فعالی

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 67 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای بیش فعالی من ریتالین مثل سم عمل کرد باعث افزایش تمرکز میشه منم چون وسواس فکری و استرس داشتم زوم ...

درسته♥️ واسه هر شخصی نسبت به شرح حالی که ازش میگیرن یجور دارو تجویز میشه.

برای بیش فعالی من ریتالین مثل سم عمل کرد باعث افزایش تمرکز میشه منم چون وسواس فکری و استرس داشتم زوم ...

من تمرکز ندارم اصلا. وسواس شدید و استرس دارم اما دست خودم نیست. یعنی اون دارو رو بخورم تمرکزم بهتر قرار نیست بشه؟؟ حواسم موقع خوندن متن رد متنه نه خود مطلب

این مسخره بازیا چیه دارو نمیدم عوارض داره, عوارض بیش فعالی خیلی بیشتره ، الان تغذیه و بقیه چیزا خیلی ...

میدونی بستگی به شدتش هم داره یسریا واقعا بدون دارو مشکلی که به دردسر خاصی بندازشون ندارن ولی یسریا بدون دارو کنترل نمیشن🤦♀️

دارو باید مقطعی باشه نه اینجوری مدام

بره همه که درمان نمیشه. من الان 19 سالمه افسرده شدم دارم از هم میپاشم این همه سال مخفی کردم ذهنم پر بود اما سرکوب میکردم خیلی آرومم ولی ذهنم کلا حواسش ی جا دیگس

واسه بعضیا واقعا فقط دارو جوابه متاسفانه💔

من هیجاناتم و نمیتونم کنترول کنم استرسم زیادی زیاده یا وسواس یا خجالت خیلی زیاده شدتش مریض شدم واقعا. ولی هر چقدر بیشتر سعی میکنم کنترول کنم بدتر میشه چون میریزم تو خودم. میترسم دارو برام جواب نباشه

آره پسره منم وسواس میگیره با محرک ها

ریسپریدون عالیه نترس بزار بخوره

عوارضش کمتر از فوایدش هست

من چون پریودم رو داشت قطع میکرد دارو رو قطع کردم

یه چیز دیگه میخورم الان اسمش یادم نیست

ولی کاش بدونی اونی که بواسطه بیش فعالی ذهنش مثل یک چهارراه ترافیکی شلوغ پر از ماشین بدون چراغ راهنمایی هست با خوردن قرص ها به چه آرامشی میرسه خواهش میکنم آرامش ذهن پسرتو ازش نگیر

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

دکتر حتما صلاح دونسته که داده چند مدله بسته به همون شدتش میدن

ولی خب مدام خورده بشه واقعا فاجعس گهگاهی خورده بشه بهتره مثلا همین ویاس که من میخورم از خانواده ی شیشه یا همون کریستال مخدره. بعد هر قرص کلا چند ساعت بیشتر تاثیر نداره من روزی سه تا ویاس بخورم از الان تا وقتی بخام برم توی قبر دیگه از بدنم چیزی نمی مونه

درسته♥️ واسه هر شخصی نسبت به شرح حالی که ازش میگیرن یجور دارو تجویز میشه.

درسته🌹🌹

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..