2777
2789
عنوان

بیش فعالی

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 67 پست
بیچاره بچه هایی هستن که والدینشون بخاطر مثلا دلسوزی مادرانه یا هرچی به بچه دارو نمیدن و آینده بچه رو ...

کاش داروها خوب باشه چرا ندیم هییییییی

دارو نیس خواهر تو این مملکت

اتوموکستین ایرانیه ولی گیر نمیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسسس چیکار کنیم ؟؟؟؟؟😭😭

گریه😂😭 نه شوخی میکنم باید سعی کنیم با روان درمانی و یاد گرفتن یسری راهکار ها و ورزش و یسری خوراکی ها و عادت های روزمره کمتر اذیت شیم و البته گهگاهی دارو میخورم من ولی خیلی کم مصرف میکنم😂🤦♀️

پس قرص میخوری برا چی وقتی تاثیره خوبی نداره؟چه تاثیره خوبی روت گذاشته؟

میخورم که چی بشه؟ من وسواس دید دارم همه احساساتم شدیده کلی بیماری گرفتم به خاطرش... من وسواس شدید گرفتم واس همچی چون حتا اگه به ظاهر تمرکز داته بام ذهنم قبول نمیکنه مطلب رو تیدم بی فعالی نباشه اما من دیگه خسته شدم 19 سال دارو نخوردم چون میگفتن اگه بخورم روانی کسی که براش شدیده حتما باید از دارو استفاده کنه چون بدون اون واقعا نمیشه من رفتار تکانشی ندارم اما ذهنم حواسش پرته. یه چیزای غیر مرتبط فکر میکنم یا همش یا هیچی از واقعیت رو نمیتونم قبول کنم هیچ وقت آروم نیستم خسته شدم دیگه رسیده به سیم آخر من خستم از تلاش زیاد اونم با کلی افکار خسته شدم از همچی واقعا نمیدونم استرس و وسواس رو درسته میکنه یا نه هنوز امتحان نکردم اگه به اینا کمک کنه اگه لحظه ای اون صدا ها رو ساکت کنه و بتونم از مغزم بهتر استفاده کنم چرا استفاده نکنم؟ کسایی که انقدر اذیتشون میکنه نباید دارد بخورن! اما متاسفانه حتا برای کنکور ی جوری گیر میارن و این کار واقعا حق الناس هست که بقیه از اون دارو ها نمیخورم هم اینکه برای اعصاب خطر ناکه. نتونستم زود جوابت و بدم چون نت نداتم بعدش بیخیال شدم جوابت و بدم حوصله نداشتم الانم اومدم بگم بعضی ها شاید مثل من باشن میترسم اوتیسم باشه چون من هیجاناتم نمیتونم کنترول کنم آخرش هم افسرده میشم چون همش به این فکر میکنم اون چیزی که علاقه دارم از بین میره یا بعد ی مدت برام تکراریه

میخورم که چی بشه؟ من وسواس دید دارم همه احساساتم شدیده کلی بیماری گرفتم به خاطرش... من وسواس شدید گر ...

نه نترس بیش فعالیه فقط اوتیسم نیستی

ببین اگر بیش فعالی رو مثله یه کتاب زبان آلمانی در نظر بگیریم دارو مثله عینکه باعث نمیشه با عینک اون کتاب رو بتونی بخونی فقط کلماتش رو بهتر میبینی باید آلمانی یاد بگیری منظورم اینه دارو باعث میشه تکانه هارو حس کنی چیزی که تمرکزتو بهم میزنه بشناسی آروم تر میشی و به حس هات میتونی فکر کنی ولی باید یاد بگیری کنترل کنی اگر چیزی انقد برات سخته که روانتو بهم میریزه بی خیال بشو واقعا کنکور و دانشگاه انقد مهم نیس تو سن تو من درک میکنم چالش زیاده سخته مخصوصا با این وضعیت مملکت ولی فک نکن مشکل از تو هست الان همه درگیره مشکلات روحی و روانی شدن اینا خیلیاش علائم اضطرابه شدیده