2777
2789
عنوان

بیش فعالی

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 67 پست
ممنون میخونم حتما خاطرات یک بیش فعال رو خوندم اونم خوبه

اسم کتاب خاطرات یک بیش فعال بود؟

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

دخترخالمم بیش فعال بود خودمم فک کنم بودم منم اگر دارویی بود ترجیح میدادم بخورم یا حداقل کسی یکم راهن ...

اگه اینجوریه که

مصرف روغن و نمک و شکر هم کلی ضرر داره ،واسه چی میخوری ؟!

باید زیر۷ سال مصرف دارو رو شروع میکردی نه تازه الان ،اونم داری بهش فکرمیکنی بدی یا نه !!!

خب معلومه باید بدی

این بچه ها بخاطر شیطنت های زیادشون کارهای خطرناک زیاد انجام میدن و به همین خاطر خیلی اطرافیان امرو نهی و دعوا و یا حتی کتکشون میزنن ،که این رفتارهای به مرور باعث شکل گرفتن شخصیت بچه ها بصورت کجدار و مریض گونه میشه .

۷ سال اول حتما باید دارو رو دریافت میکرد چون شخصیت بچه داشته شکل میگرفته .

و بعد ۷ سال دوم باید ادامه میداده چون بچه مدرسه میره و باید تمرکز کافی داشته باشه .

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چیزی نیست که من بتونم تغییر بدم سیستم عصبیم و کارکرد مغزم اینجوری کار میکنه برای بعضیadhdها حساسیت ب ...

واقعا اینایی که بیش فعالن و adhd دارن خیلی گناه دارن

هیچی دست خودشون نیست ساختار مغزشون متفاوته نمیشه گفت اشکال داره ولی سالمم نیست

کلا ترشح دوپامین خیلی کمه

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

اون وسواس من از اینکه نمیتونم تمرکز کنم بار ها به اون چیز فکر میکنم با کمال گرایی تا کامل متوجه بشم

من این مشکل رو داشتم به علاوه ی فکر های ازار دهنده که بدون اراده خودم تو مغزم پشت سر هم پلی میشد.

نه علائم خاصی نداره تو کلاس زیاد حرف میزد و نمینشست ساعت اول گریه میکرد سخت بود آروم کردنش

آزمایش و دکتر خاصی باید برن ؟

پسرم خیلی شلوغه. کارهای خطرناک زیاد انجام میده ۴ سالشه

واقعا اینایی که بیش فعالن و adhd دارن خیلی گناه دارنهیچی دست خودشون نیست ساختار مغزشون متفاوته نمیشه ...

بیچاره بچه هایی هستن که والدینشون بخاطر مثلا دلسوزی مادرانه یا هرچی به بچه دارو نمیدن و آینده بچه رو تباه میکنن .

چون این بچه ها واقعا بسیار باهوش هستن ولی اکثرشون بخاطر اولیای بقول خودشون دلسوز ،آیندشون ازبین میره متاسفانه

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

آزمایش و دکتر خاصی باید برن ؟پسرم خیلی شلوغه. کارهای خطرناک زیاد انجام میده ۴ سالشه

زیاد دعواش نکن

شخصیتش خورد میشه و توسری خور بار میاد

بیش فعالی با شلوغی متفاوته

ببین حداقل ده محیط متفاوت ببرش مثلاً یکبار پارک یکبار سینما یکبار عروسی یکبار مراسم عزا و..... اگر در یکی از محیطها احساس خجالت کرد بیش فعال نیست ولی همه جا بدون اعتنا و توجه بپر بپر و شلوغی کرد بیش فعاله

زیاد دعواش نکنشخصیتش خورد میشه و توسری خور بار میادبیش فعالی با شلوغی متفاوتهببین حداقل ده محیط متفا ...

عروسی و عزا و پارک بردم ولی تا حالا سینما نبردم

عروسی و عزا آروم بود ی جا نشست

بیچاره بچه هایی هستن که والدینشون بخاطر مثلا دلسوزی مادرانه یا هرچی به بچه دارو نمیدن و آینده بچه رو ...

ذهن اونقدر درگیره یه ذهن خط خطی یه باغ وحش پراز حیوانات و صداهای وحشتناک ذهن من مثل حادثه منا که مسیر مسدود شد و مردم ریختن رو هم خدا رحمتشون کنه اونجوریه

اگه اینجوریه که مصرف روغن و نمک و شکر هم کلی ضرر داره ،واسه چی میخوری ؟!باید زیر۷ سال مصرف دارو رو ش ...

عزیزم دکتراتو از کجا گرفتی!!!!زیره ۶ سال اصلا بیش فعالی رو تایید نمیکنن زیره هفت سال دارو برای بیش فعالیه خفیف نمیدن تو خارج از کشور اصلا زیره ۱۲ سال دارو نمیدن به بچه

من درباره دارو دارم صحبت میکنم یه ماده شیمیایی که مستقیم رو مغز تاثیر میذاره نه روغن و شکر

لطفا وقتی اطلاعاتتون پایینه نظر ندید من از کسایی که تجربه دارن نظر خواستم

بیچاره بچه هایی هستن که والدینشون بخاطر مثلا دلسوزی مادرانه یا هرچی به بچه دارو نمیدن و آینده بچه رو ...

بله متاسفانه😔😔😔

عروسی و عزا و پارک بردم ولی تا حالا سینما نبردم عروسی و عزا آروم بود ی جا نشست

خب عزیزم پس بیش فعال نیست

گلم دکتر به پسر خواهر شوهر من که بینهایت شلوغه

این روش تشخیص و گفته بود

گفته بود کنار ده ها نفر ببرش اگر فقط از یکیش خجالت کشید بیش فعال نیست یا از بین ده محیط تو یکیشون آروم بود و خجالت کشید شلوغه بیش فعال نیست

آزمایش و دکتر خاصی باید برن ؟پسرم خیلی شلوغه. کارهای خطرناک زیاد انجام میده ۴ سالشه

تست میگیرن دوجلسه روانشناس تست گرفت البته قبلش علائم داشت ولی زیر هفت سال تایید نمیکنن

بیش فعال ها کاملا میتونن با هم متفاوت باشه رفتارشون