2777
2789
عنوان

حی ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 132 پست
کنکورم چی میشه؟ سال بعده

عزیزم حس من نسبت به کنکورت خوبه. سال بعد برات نتیجه میبینم و حس میکنم اگر همینطور ادامه بدی، به چیزی که میخوای نزدیک میشی. فقط عجله نکن و از الان آروم و پیوسته پیش برو.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش میرسم یا نه اسمش علیرضاست اسم خودم ستایشه خواهش میکنم ازتون جواب بدین ممنون از لطفتون حسش بهم چی ...

ستایش جان حس من اینه که علیرضا نسبت بهت بیتفاوت نیست و یه کشش و علاقهای داره، ولی فعلاً احساسش رو کامل نشون نمیده. بینتون راه ارتباط و نزدیک شدن دوباره هست و احتمال رسیدن به هم رو مثبت میبینم.

حس اقای ش بهم فکر میکنه؟برمیگرده پیام میده کی؟

عزیزم حس میکنم هنوز بهت فکر میکنه و کاملاً بیتفاوت نشده. احتمال برگشت و پیام دادن از سمتش هست، ولی یه مقدار دودلی و غرور داره. زمانش رو بیشتر نزدیک میبینم، شاید توی چند هفته آینده.

توی مسابقه پژوهشی دانشگاه، جزو نفرات برتر میشم؟ تعداد زیادی ایده فرستادم برای داور های مسابقه. نفرا ...

عزیزم حس من اینه که بین ایدههات چندتاش خیلی بیشتر به چشم داورها میاد و شانس قرار گرفتن بین نفرات برتر رو داری. با توجه به تعداد بالای ایدههایی که فرستادی، حس میکنم حداقل یکی دو ایدهات جدیتر دیده میشه. ولی برای رتبه دقیق اول تا سوم نمیخوام قطعی بگم.

حسش به من چیه؟

عزیزم حس میکنم نسبت بهت علاقه و کشش داره و هنوز بیتفاوت نشده. بیشتر حس میکنم بهت فکر میکنه ولی احساسش رو کامل بروز نمیده و یه مقدار دودلی داره.

خدا خیرت بده گلم بگو من امسال فرهنگیان قبول میشم؟ مهر امسال دانشجو فرهنگیانم؟

عزیزم حس من نسبت به قبولی فرهنگیانت خوبه. بیشتر حس میکنم امسال نتیجه میگیری و مهر وارد دانشگاه میشی. فقط تا آخرش تلاش و پیگیریت رو قطع نکن.

درمورد ازدواجم بگو

عزیزم حس میکنم ازدواج برات هست و خیلی دور نیست. همسر آیندت آدم آروم و مسئولیتپذیریه و از نظر مالی هم وضعیتش بد نیست. آشناییتون هم بیشتر از طریق دوست، آشنا یا یه محیط کاری و اجتماعی دیده میشه.

ویدا و فرهاد میرن تو رابطه؟چی حس میکنی قلبم🫠

حس من اینه که بین ویدا و فرهاد کشش و علاقه هست و احتمال اینکه وارد رابطه بشن وجود داره. ولی انگار اولش یه مقدار دودلی و احتیاط دارن و رابطهشون یهویی و سریع شروع نمیشه.