2777
2789
عنوان

کلاسهای ماز

79 بازدید | 9 پست

خونه ی یکی از فامیل ها هستیم و بچش داره فیلم آموزشی ماز می بینه. خدایی این امکانات زمان ما بود، رتبه ی برتر کنکور می شدیم. چقدر راحت شده همه چی.

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالای کنکور زمان قدیمو خوندم

رسما مسخره بازی بوده کنکور انقدر راحت بوده😐😂

Future doctor — 1408 🩺🎀مذهبی افراطی ای ؟زن ستیزی ؟حیوان ستیزی ؟ یا پروفایلت عکس یه شخص خاصه؟ ریپلای نکن چون هیچ حرف مشترکی نداریم 👺

نه عزیزم اتفاقا الان رقابت ها شدید تر شده و قبول شدن خیلی سخت تر شده

من کلاس خصوصی زیست میرفتم اصلا اینجوری مثل ماز قشنگ توضیح نمیداد، فقط تست کنکور کار می کردن و باید حفظ می کردیم. به خاطرهمین پایین ترین درصد کنکورم زیست شناسی بود.

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
سوالای کنکور زمان قدیمو خوندمرسما مسخره بازی بوده کنکور انقدر راحت بوده😐😂

من سال ۹۳ کنکور دادم از سال ۹۲ کنکور خیلی سخت شد

سوالای کنکور زمان قدیمو خوندمرسما مسخره بازی بوده کنکور انقدر راحت بوده😐😂

سالهای قبل ۹۲ آره خیلی راحت بود

سالهای قبل ۹۲ آره خیلی راحت بود

۹۸ به بعد خیلی سخت تر شد

Future doctor — 1408 🩺🎀مذهبی افراطی ای ؟زن ستیزی ؟حیوان ستیزی ؟ یا پروفایلت عکس یه شخص خاصه؟ ریپلای نکن چون هیچ حرف مشترکی نداریم 👺