عزیزم حس من نسبت به کنکورت خوبه. سال بعد برات نتیجه میبینم و حس میکنم اگر همینطور ادامه بدی، به چیزی که میخوای نزدیک میشی. فقط عجله نکن و از الان آروم و پیوسته پیش برو.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهش میرسم یا نه اسمش علیرضاست اسم خودم ستایشه خواهش میکنم ازتون جواب بدین ممنون از لطفتون حسش بهم چی ...
ستایش جان حس من اینه که علیرضا نسبت بهت بیتفاوت نیست و یه کشش و علاقهای داره، ولی فعلاً احساسش رو کامل نشون نمیده. بینتون راه ارتباط و نزدیک شدن دوباره هست و احتمال رسیدن به هم رو مثبت میبینم.
عزیزم حس میکنم هنوز بهت فکر میکنه و کاملاً بیتفاوت نشده. احتمال برگشت و پیام دادن از سمتش هست، ولی یه مقدار دودلی و غرور داره. زمانش رو بیشتر نزدیک میبینم، شاید توی چند هفته آینده.
توی مسابقه پژوهشی دانشگاه، جزو نفرات برتر میشم؟ تعداد زیادی ایده فرستادم برای داور های مسابقه. نفرا ...
عزیزم حس من اینه که بین ایدههات چندتاش خیلی بیشتر به چشم داورها میاد و شانس قرار گرفتن بین نفرات برتر رو داری. با توجه به تعداد بالای ایدههایی که فرستادی، حس میکنم حداقل یکی دو ایدهات جدیتر دیده میشه. ولی برای رتبه دقیق اول تا سوم نمیخوام قطعی بگم.
عزیزم حس میکنم ازدواج برات هست و خیلی دور نیست. همسر آیندت آدم آروم و مسئولیتپذیریه و از نظر مالی هم وضعیتش بد نیست. آشناییتون هم بیشتر از طریق دوست، آشنا یا یه محیط کاری و اجتماعی دیده میشه.
حس من اینه که بین ویدا و فرهاد کشش و علاقه هست و احتمال اینکه وارد رابطه بشن وجود داره. ولی انگار اولش یه مقدار دودلی و احتیاط دارن و رابطهشون یهویی و سریع شروع نمیشه.