2777
2789
عنوان

حی ششمی

576 بازدید | 128 پست

🔮 یه حس کلی از نیتت میگم ❤️

«اگه یه موضوعی ذهنت رو خیلی درگیر کرده، نیتت رو بگو و فقط یک سؤال مشخص بپرس.

یه برداشت کلی از چیزی که حس میکنم بهت میگم 🌱

لطفاً هر نفر فقط یک سؤال بپرسه تا بتونم به همه جواب بدم ❤️»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر آیندم کیه ؟و کی ازدواج میکنم؟

حس میکنم ازدواجت خیلی دور نیست. طرفت آدم آروم و مسئولیتپذیریه و از نظر کاری و مالی هم وضعیت بدی نداره. احتمال آشنایی از طریق دوست، آشنا یا محیط کار هست. زمانش هم بیشتر یکی دو سال آینده به ذهنم میاد.

عزیزم برا من می گی شخص مد نظرم چه حسی دارم بهم و کی بیانش می کنه؟ مرسی

عزیزم حس میکنم نسبت بهت بیتفاوت نیست و یه کشش و علاقهای داره، ولی هنوز کامل بیانش نکرده. بیشتر حس میکنم یه مدت دودلی داره و بعدش کمکم با رفتارش یا یه پیام احساسش رو نشون میده. حس میکنم خیلی دور نیست.

عزیزم قصدش جدی میشه باهام؟ ممنونممم🤍✨️🫶

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

با هادی بمونم یا کات کنم تازه رل زدیم؟!

عزیزم حس من اینه که فعلاً برای کات کردن عجله نکن. چون تازه وارد رابطه شدین، یه مقدار زمان بده تا اخلاق و رفتارش رو بهتر بشناسی. حس کلی من نسبت به ادامه رابطه منفی نیست، ولی هنوز برای تصمیم قطعی زوده.

حسش الان بهم چیه؟؟ کاتم

عزیزم حس میکنم هنوز نسبت بهت بیتفاوت نشده و بعد از کات هم بهت فکر میکنه. یه دلتنگی و کشش هست، ولی فعلاً غرور و ناراحتی باعث شده خودش رو عقب بکشه. احتمال اینکه دوباره سمتت بیاد هست.

عزیزم میشه بگی محمد علاقه داره بهم؟از خصوصیاتش هم بگوممنونم قشنگم🫶✨️

عزیزم حس میکنم محمد نسبت بهت بیتفاوت نیست و یه علاقه و کشش از سمتش هست، ولی خیلی راحت احساسش رو نشون نمیده. آدمی به نظر میاد که بیشتر درون خودش فکر میکنه و قبل از اینکه کاری کنه خیلی سبکسنگین میکنه. یه مقدار هم لجباز و مغروره و دوست نداره زود خودش رو لو بده.