2777
2789
عنوان

حی ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 128 پست
خوشگلم منو نگفتیا ❤️حس حسین چیه و ازدواج وخوشبختی داریم ؟اسمم رق یه

رقیه جان، حس کلی نسبت به حسین مثبته. بهت علاقه داره و هنوز کشش بینتون هست. برای ازدواج هم مسیرتون بسته نیست و اگر به ازدواج برسید، حس آرامش و خوشبختی بینتون میبینم، فقط یه مقدار اختلاف و دودلی قبلش دارید که باید حل بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حس میکنم خیلی دور نیست؛ بیشتر روی یکی دو ماه آینده به ذهنم میاد. اول یه نشونه یا ارتباط کوچیک ...

مرسییییی مهربان 🥹🤍✨️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

نقشه ای که کشیدم رو عملی کنم بقیه میفهمن؟

حس میکنم اگه انجامش بدی، همه متوجه نمیشن؛ ولی ممکنه یکی دو نفر شک کنن. بهتره خیلی تابلو رفتار نکنی و عجله هم نکنی.

رقیه جان، حس کلی نسبت به حسین مثبته. بهت علاقه داره و هنوز کشش بینتون هست. برای ازدواج هم مسیرتون بس ...

بهش میرسم یا نه اسمش علیرضاست اسم خودم ستایشه خواهش میکنم ازتون جواب بدین حسش بهم چیه

لطفا بگو اقای نصیری بهم پیشنهاد میده؟اگر اره .چطوریه رابطمون

حس من اینه که از طرفش احتمال پیشنهاد هست، ولی اولش بیشتر با صحبت و نزدیک شدن شروع میشه و بعد جدیتر میشه. رابطهتون هم اگر شکل بگیره، میتونه خوب و آروم پیش بره، ولی اوایلش یه مقدار احتیاط و دودلی از طرفش میبینم.

کی حامله میشم و جنسیت؟ خونمونو کی عوض میکنیم.. وضع مالیمون خوب میشه؟

عزیزم حس من اینه که خبر بارداری برات هست، برای خونه هم حس تغییر و جابهجایی میبینم و از نظر مالی هم کمکم شرایطتون بهتر میشه؛ انگار یه گشایش مالی بعد از یه دوره فشار دارید.

گلم برطرف میشه به نظرتون میشه اصلا؟

عزیزم حس من اینه که بله، برطرف شدنش امکانپذیره و مسیرش بسته نیست. فقط یه مقدار زمان و پیگیری میخواد و انگار یه کم تأخیر توش هست.

بنظرت اگه باهم ازدواج کنیم خوشبختم میکنه؟و اون حسش بیشتر از من میشه؟

عزیزم حس من اینه که اگر با هم ازدواج کنید، میتونه برات رابطهای آروم و خوب باشه و خوشبختی بینتون دیده میشه. حس میکنم علاقهاش هم با گذشت زمان بیشتر میشه و ممکنه حتی از چیزی که الان نشون میده عمیقتر بشه.

حس من اینه که از طرفش احتمال پیشنهاد هست، ولی اولش بیشتر با صحبت و نزدیک شدن شروع میشه و بعد جدیتر م ...

من مهاجرت میکنم ژاپن ؟ به واسطه همون مسابقه نقاشی پارا آرت که شرکت کردم؟

بهم اقامت میدن اونجا ؟

پاییز مهاجرت میکنم؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
عزیزم حس من اینه که بله، برطرف شدنش امکانپذیره و مسیرش بسته نیست. فقط یه مقدار زمان و پیگیری میخواد ...

خشگلم زمان دیده نمیشه ؟

بیشتر اختلافامون درباره چیه گلم؟🥺

مرسی ازت عزیزم انشالله بهترینا برات❤️

به منم میگی با کسی که میخام ازدواج دارم؟🥲

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

عزیزم میشه بگی سالنی که برای مراسم انتخاب کردم خوبه؟؟ عوضش نکتم؟؟

عزیزم حس من نسبت به سالنی که انتخاب کردی خوبه؛ به نظرم عوضش نکن. حس میکنم انتخابت در نهایت راضیت میکنه و مراسمت هم خوب پیش میره.