2777
2789
عنوان

حی ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 128 پست
عزیزم فقط فردا وقت هست دیگه تموم شد

عزیزم حس من اینه که هنوز یه فرصت هست و فردا میتونه برات مهم باشه. اگر قرار باشه اتفاقی بیفته، احتمالاً همین فرصت آخر خودش رو نشون میده؛ پس تا آخرش ناامید نشو و تلاشتو بکن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دارم کار میدانی کدپستی رو انجام میدم.واسه اداره پست .نتیجه این پروژه چطوره واسم ؟از نظر مالی رضای ...

حسم نسبت به این کار خوبه. از نظر مالی به نظرم برات بد نیست و در حدی هست که ازش راضی باشی، ولی خیلی بالا و فوقالعاده نیست. برای ادامه کار هم حس میکنم اگر کارت رو خوب انجام بدی، احتمال اینکه دوباره از طرفشون پیشنهاد کاری بگیری هست.

حس حسین وازدواج دارم باهاش خوشبختی چی؟رقی ه

حس کلیم نسبت به حسین مثبته؛ بینتون علاقه و کشش هست و مسیر ازدواج هم بسته نیست. اگر با هم به ازدواج برسید، حس خوشبختی و آرامش میبینم، ولی قبلش یه مقدار اختلاف و دودلی باید برطرف بشه.

یعنی بنظرت بر می گرده؟باهم ازدواج می کنیم؟؟

عزیزم حس من اینه که احتمال برگشتش هست و این رابطه هنوز کاملاً تموم نشده. برای ازدواج هم مسیرتون بسته نیست و اگر دوباره ارتباطتون شکل بگیره، میتونه به سمت جدی شدن بره؛ فقط یه مقدار زمان و حل شدن دلخوریها لازمه.

ممنونممم فداتشم 🥹🤍✨️🫶 عزیزم زمانش رو کِی حس میکنین ؟

عزیزم حس میکنم خیلی دور نیست؛ بیشتر روی یکی دو ماه آینده به ذهنم میاد. اول یه نشونه یا ارتباط کوچیک میبینم و بعدش جدیتر میشه.

من واقعا خیلی دوسش داشتم اما حس می کنم اون اونقدری که من دوسش دارم و براش تلاش کردم نداشت خیلی از دس ...

عزیزم حس منم اینه که احساس تو نسبت به اون خیلی عمیقتر بوده و تو بیشتر برای این رابطه تلاش کردی. اون بیاحساس نبوده، ولی به اندازه تو جدی و پیگیر نبوده. هنوز بینتون کشش هست و حس میکنم خودش هم گاهی بهت فکر میکنه، ولی فعلاً ناراحتی و فاصله پررنگه.

عزیزم حس منم اینه که احساس تو نسبت به اون خیلی عمیقتر بوده و تو بیشتر برای این رابطه تلاش کردی. اون ...

بنظرت اگه باهم ازدواج کنیم خوشبختم میکنه؟و اون حسش بیشتر از من میشه؟

وطنم🇮🇷❤️🔥

عزیزم حسش تو این دوری چی بود؟ خسته نشد؟بهش می رسم؟

حس میکنم توی این دوری بیتفاوت نبوده و چند بار بهت فکر کرده، ولی خودش رو کنترل کرده و سعی کرده احساسش رو نشون نده. خسته شده، ولی حسش کامل از بین نرفته. برای رسیدن هم هنوز راه بینتون بازه و احتمال برگشت و نزدیک شدن دوباره میبینم.