2777
2789
عنوان

حی ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 128 پست
عزیزم داداشم امسال همین ۴۰۵ میاره فرهنگیان؟

حس کلیم نسبت به قبولی فرهنگیان خوبه و شانسش رو داره، ولی انگار نتیجه به تلاش و رتبهای که میاره خیلی وابستهست. حس میکنم مسیرش بازه و اگر تا آخر جدی ادامه بده، احتمال قبولی داره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم قصدش جدی میشه باهام؟ ممنونممم🤍✨️🫶

عزیزم حس میکنم نسبت بهت علاقه داره و قصدش فقط یه ارتباط گذری نیست. ولی انگار هنوز یه مقدار دودله و داره شرایط رو میسنجه. اگر رفتارش ثابت بمونه، حس میکنم کمکم جدیتر میشه و قدمی برمیداره.

کوثر امسال پزشکی قبول میشه؟ درکل امسال میره دانشگاه یا پشت میمونه؟

حس کلیم نسبت به کوثر مثبته؛ امسال مسیر دانشگاه براش باز دیده میشه و بیشتر حس میکنم وارد دانشگاه میشه تا اینکه دوباره پشت کنکور بمونه. پزشکی هم براش دور از دسترس نیست، ولی نتیجهاش خیلی به رتبه و تلاشش بستگی داره.

از من و علیرضا بگو بهم میرسیم کلا چی میشه؟خودم زینت

زینت جان، حس من اینه که بین تو و علیرضا هنوز علاقه و کشش هست و این رابطه کاملاً تمومشده نیست. یه مقدار فاصله و دودلی بینتون دیده میشه، ولی احتمال برگشت و دوباره نزدیک شدن هست. برای رسیدن به ازدواج هم مسیر بسته نیست، فقط انگار قبلش باید یه سری اختلاف و حرفهای نگفته بینتون حل بشه.

من دارم کار میدانی کدپستی رو انجام میدم.واسه اداره پست .نتیجه این پروژه چطوره واسم ؟از نظر مالی رضایت ؟ از نطر اینکه ایا دوباره پیشنهاد کاری دارم از طرفشون ؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
عزیزم حس میکنم نسبت بهت علاقه داره و قصدش فقط یه ارتباط گذری نیست. ولی انگار هنوز یه مقدار دودله و د ...

ممنونممم فداتشم 🥹🤍✨️🫶 عزیزم زمانش رو کِی حس میکنین ؟

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

زینت جان، حس من اینه که بین تو و علیرضا هنوز علاقه و کشش هست و این رابطه کاملاً تمومشده نیست. یه مقد ...

من واقعا خیلی دوسش داشتم اما حس می کنم اون اونقدری که من دوسش دارم و براش تلاش کردم نداشت

خیلی از دستش ناراحتم اما هنوزم بهش حس دارم

وطنم🇮🇷❤️🔥

دقیقا همینطوریه... ❤️خب ممکنه پیشنهاد داشته باشم از سمتش؟پیشنهاد همکاری داده بهم...

آره عزیزم، با توجه به اینکه خودش پیشنهاد همکاری داده، حس میکنم این همکاری میتونه باعث نزدیکتر شدن و بیشتر شدن ارتباطتون بشه. احتمال اینکه بعداً پیشنهاد جدیتری از سمتش ببینی هست، ولی فعلاً بیشتر از مسیر همین همکاری و شناخت بیشتر پیش میره.