_malmal_ مدیر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 عنوان اعتراف کنید | مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 84 پست کیا امشب جزو کسایی بودن که وسط خیابون قر میدادن من خودم فقط دست میزدمو سوت اقای شوهر نمیذاشت بریم بین رقصنده ها😅تشویقشون میکردیم ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1397/03/26 | 01:23 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafesehkhnom عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 12376 عزیزدلم اصلا اسم اینکارا جلف بازی نیس اسمش شادیه یه مرد حق رقص داره دختر فقط کف ب عقاید هم احترام بز ... والا به هرعقیده ای حتی غلط هم بایداحترام گذاشت.
گل_سرررخ عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 5942 من من من اصن انقدر دلم براش سوخت كه دعا كردم ايران دوتا گل بخوره منم خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 برد آب هویج بستنی داد بهمون اومدیم خونه..ب دو ساعت آماده شدنمون نمی ارزید😅 قیافتو بعد حرفت مثل پروفایلت تصور کردم🤪🤪🤪 ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
حنا7436 عضویت: 1394/08/24 تعداد پست: 3854 اخه اصلا ارزشه زیادی نداره.ماییه ابرو ریزی ملت واسه همچین گلی چه غوغایی کردن البته حق دارنا چون هیچ ... برا بازي اسپانيا ميخوام بالش بذارم دراز بكشم جلو تي وي فقط گل تماشا كنم 😂 حنا هستم، دختري در مزرعه 😁
غزالک عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 1588 والا خوبیت نداره نبایدبرای ابراز شادی حریم های شرعی را نادیده بگیریم. خخخخخخخ😁😁😁😁 باردار نیستم 🙂 تیکر دوس دارم🤗
aragol20 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 خدايي بهشون ميگن يوزپلنگ و فلان خندم ميگيره بابا گل ب خودي بوده خخخخخ مینویسن شیر مردا.شیرخشکم نیستن اینا مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 خودتون دارید میگید دخترا جلف بودن و دوس داشتین شمامم برقصید قاطی اونا شید🤔🤔🤔🤔 مگه گفتم میخواستم برقصم گفتم شوهرم نذاشت بریم جلو ماهم به دست اکتفا کردیم ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
nikiiiii عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5636 اخه اصلا ارزشه زیادی نداره.ماییه ابرو ریزی ملت واسه همچین گلی چه غوغایی کردن البته حق دارنا چون هیچ ... یعنی نظر شما اينه مراکش بهتر بازی کرد؟ افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
aragol20 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 برا بازي اسپانيا ميخوام بالش بذارم دراز بكشم جلو تي وي فقط گل تماشا كنم 😂 😂😂😂😂😂دیدن داره .مگر این که باز تیم حریف دلش بسوزه یه حرکتی کنه .از این یالقوزا که بخاری بلند نمیشه. مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
حنا7436 عضویت: 1394/08/24 تعداد پست: 3854 یعنی نظر شما اينه مراکش بهتر بازی کرد؟ نظر شما اين نيست؟ 🤔 حنا هستم، دختري در مزرعه 😁
aragol20 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 یعنی نظر شما اينه مراکش بهتر بازی کرد؟ من فقط دارم گل رو میگم😂😂😂😂.یه گل باد اورده این همه سروصدا نداره خدایی مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 خب باید شوهرمن تعطیلی و زن و بچه رو ول میکرد میرفت تو خیابونا....😁😁😁😁😁 شوهرم نظامیه...😁😁😁 خخخخ یعنی اونجا خبری نبود؟؟؟؟؟اینجا پلیسام تماشا میکردن ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
nikiiiii عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5636 نظر شما اين نيست؟ 🤔 نظر منم همینه.پس نتیجه میگیریم تیم ما دفاع خوبی داشت که گل نخورد افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
aragol20 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 نظر منم همینه.پس نتیجه میگیریم تیم ما دفاع خوبی داشت که گل نخورد نه تورو خدا گلم میخورد😂😂😂😂😂.هنر کردگل نخوردا مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍