2777
2789
عنوان

اعتراف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برد آب هویج بستنی داد بهمون اومدیم خونه..ب دو ساعت آماده شدنمون نمی ارزید😅

قیافتو بعد حرفت مثل پروفایلت تصور کردم🤪🤪🤪

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
اخه اصلا ارزشه زیادی نداره.ماییه ابرو ریزی ملت واسه همچین گلی چه غوغایی کردن البته حق دارنا چون هیچ ...

برا بازي اسپانيا ميخوام بالش بذارم دراز بكشم جلو تي وي فقط گل تماشا كنم 😂

حنا هستم، دختري در مزرعه 😁
خدايي بهشون ميگن يوزپلنگ و فلان خندم ميگيره بابا گل ب خودي بوده

خخخخخ مینویسن شیر مردا.شیرخشکم نیستن اینا

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
خودتون دارید میگید دخترا جلف بودن و دوس داشتین شمامم برقصید قاطی اونا شید🤔🤔🤔🤔

مگه گفتم میخواستم برقصم گفتم شوهرم نذاشت بریم جلو ماهم به دست اکتفا کردیم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
اخه اصلا ارزشه زیادی نداره.ماییه ابرو ریزی ملت واسه همچین گلی چه غوغایی کردن البته حق دارنا چون هیچ ...

یعنی نظر شما اينه مراکش بهتر بازی کرد؟

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
برا بازي اسپانيا ميخوام بالش بذارم دراز بكشم جلو تي وي فقط گل تماشا كنم 😂

😂😂😂😂😂دیدن داره .مگر این که باز تیم حریف دلش بسوزه یه حرکتی کنه .از این یالقوزا که بخاری بلند نمیشه.

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
یعنی نظر شما اينه مراکش بهتر بازی کرد؟

من فقط دارم گل رو میگم😂😂😂😂.یه گل باد اورده این همه سروصدا نداره خدایی

خب باید شوهرمن تعطیلی و زن و بچه رو ول میکرد میرفت تو خیابونا....😁😁😁😁😁 شوهرم نظامیه...😁😁😁

خخخخ یعنی اونجا خبری نبود؟؟؟؟؟اینجا پلیسام تماشا میکردن 

نظر منم همینه.پس نتیجه میگیریم تیم ما دفاع خوبی داشت که گل نخورد

نه تورو خدا گلم میخورد😂😂😂😂😂.هنر کردگل نخوردا