2777
2789
عنوان

اعتراف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 84 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نظر منم همینه.پس نتیجه میگیریم تیم ما دفاع خوبی داشت که گل نخورد

بنظر من این بازی فقطططط شانس بود و این شانس نسیب ایرانیا شد چی از این بهتر  

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
خخخخ یعنی اونجا خبری نبود؟؟؟؟؟اینجا پلیسام تماشا میکردن 

اینجا حتما خبری شده...

ولی شوهرم استراحته بهش فقط گفتن اماده باشه و تو دسترس باشه و بیرون شهرنباشه که اگه خیلی شلوغ شد شوهرمنم بره

ما که شهرستانیم یه مشت غربتی ریخته بودن تو خیابون شهرهای بزرگ شلوغ بوده

تهران غلغلهههه بود شوهرم میگفت امشب بوق همه ماشینا میسوزه🤣🤣

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
بعضيا انگار با خودشون هم دشمنن😏شب بخیر بچه ها

من؟؟؟؟

اخه اصلا ارزشه زیادی نداره.ماییه ابرو ریزی ملت واسه همچین گلی چه غوغایی کردن البته حق دارنا چون هیچ ...

ببین اگر اون مراکشیه هم گل به خودی نمیزد مهدی طارمی مثل شیر پشتش بود حتی پرش هم کرده بود توپ به سینه اش میخورد حتی میرفت تو دروازه،چه برسه به اینکه باید بزنه

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
نه گلم اينايي رو میگم که خوشحال نشدن که هیچ تازه بر علیه تیم ملی مون هم نظر میدن.خیلی عجيبن

اره والا اونایی ک اونجا بودن و با چشم خودشون دیدن گل و قبول کردن بعضیا ن ☹️☹️☹️

ببین اگر اون مراکشیه هم گل به خودی نمیزد مهدی طارمی مثل شیر پشتش بود حتی پرش هم کرده بود توپ به سینه ...

خخخخخخه خندم میگیره.اون شیر خشک اگه خیلی شیررررر بود که نیست از اوله بازی این تیمو سوراخ کرده بود.گربه ام نیست چ برسه شیر.گل باد اورد.مطمئنم این شیر خشکم غلطی نمیکرد

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
ببین اگر اون مراکشیه هم گل به خودی نمیزد مهدی طارمی مثل شیر پشتش بود حتی پرش هم کرده بود توپ به سینه ...

اصلاا الان من نمیدونم ایران برده با این بحثا میخوایم به کجا برسیم اکه ایرانو خاک بر سر بدبخت کنیم خودمونو کردیم چون ماهم یه ایرانی هستیم ما اگه خودمون برا خودمون ارزش قائل نشیم دیگه چ انتظاری هست شانس با ایران بوده حالا به هر نحوی ک برده خدا خواسته ک ببره دیگ الان با بحث ما ک نمیان حذف کنن ایرانو ای بابا( منظورم با شما نبودا گلم)