2777
2789
عنوان

اعتراف کنید

487 بازدید | 84 پست

کیا امشب جزو کسایی بودن که وسط خیابون قر میدادن من خودم فقط دست میزدمو سوت اقای شوهر نمیذاشت بریم بین رقصنده ها😅تشویقشون میکردیم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این کارارو نداشت که هنر که نکردن .از رشادتشون که نبوده.اگه اون یارو گل ب خودی نمیزد ما الان برنده تبودیم کاری نکردن که

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
والا خوبیت نداره نبایدبرای ابراز شادی حریم های شرعی را نادیده بگیریم.

جم کن بابا😞😞😞😞

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

بيرون نرفتيم ولي اپارتمان ده واحده روتركوندما منوشوهرم هي جييييغ و رقص پسرمم ماروميديد ميرقصيد بچه تعجب كرديهو

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین