2777
2789
عنوان

اعتراف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 84 پست
خخخخخخه خندم میگیره.اون شیر خشک اگه خیلی شیررررر بود که نیست از اوله بازی این تیمو سوراخ کرده بود.گر ...

خندت نگیره ،منم میدونم تیم ملی مون ضعیفه ولی نسبت به هم گروهی هاش ولی بد نیست واقع بین باشیم بعضی وقتا،

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

تازشم من اگر حذف هم بشیم درحال حاضر عشق میکنم که رو سر پرتغال واسپانیا هستیم فعلاحداقل برا یه هفته با شانس یا هر چیز دیگه

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خندت نگیره ،منم میدونم تیم ملی مون ضعیفه ولی نسبت به هم گروهی هاش ولی بد نیست واقع بین باشیم بعضی وق ...

من حرفم اینه که اون گل همچین ذوقیم نداشت.باید بیشتر تلاش کنن .این همه ملت امید بستن ب اونا. اونا پولو میگیرن و شانسی بازی میکنن میگن زدیم زدیم نزدیمم پولش نوش جونمون.

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
اصلاا الان من نمیدونم ایران برده با این بحثا میخوایم به کجا برسیم اکه ایرانو خاک بر سر بدبخت کنیم خو ...

ادم باید جرات داشته باشه طرف بحثشو ریپلای کنه😂😂😂.وای با شما نبودما گلم

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
 ادم باید جرات داشته باشه طرف بحثشو ریپلای کنه😂😂😂.وای با شما نبودما گلم

چون اون خانم جواب داده بود من ریپلای کردم ک یعنیبحث فایده نداره و الکی بحث نکنیم اخه خیلیییی میترسم ازت به در گفتم دیوار بشنوه والاااااااا جرااات تو اینجا بی جرات ترینام شجاع میشن دیگ برای طرف مجازیشون پس چیز خیلی مهمی نیس

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
نه گلم اينايي رو میگم که خوشحال نشدن که هیچ تازه بر علیه تیم ملی مون هم نظر میدن.خیلی عجيبن

اگه منظورت منم که جهت اطلاعت باید بگم من یه مشت بچه رو که مثلا تیم ملی تشکیل دادنو اصلا قبول ندارم.ابروی ایرانو ایرانیو با این بازی کردنشون بردن.وقتی اونا غرور ایران براشون مهم نیست و شل و وارفته بازی میکنن تشویقو خوشحالیه چندانی ندارن که.فقط بلدن پول بگیرن. انگار ن انگار ی ملت چشمشون ب اوناست.غیرت اریاییشون کجا رفته.

چون اون خانم جواب داده بود من ریپلای کردم ک یعنیبحث فایده نداره و الکی بحث نکنیم اخه خیلیییی میترسم ...

شما برو رقصتو بکن برای همچین بردایی عزیزم. وقتی چننین تایپیکی میذاری انتظار انتقادم داشته باش.

اگه منظورت منم که جهت اطلاعت باید بگم من یه مشت بچه رو که مثلا تیم ملی تشکیل دادنو اصلا قبول ن ...

حالا چرا انقد حرص میخوری میخوای تو برو جاشون بازی کن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اگه برات مهم نیس چرا انقد بالا پایین میپری باشه فهمیدیم که تو اصلا ایرانی نیستی تو خارجی حرص نخور گل من 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
حالا چرا انقد حرص میخوری میخوای تو برو جاشون بازی کن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اگه برات مهم نیس چرا انقد بالا پای ...

فعلا تو داری جوش میزنی که ریپلای کردی پست من ب یکی دیگرو .من با افتخار ایرانیم .ولی.... اصلا من چرا دارم با تو بحث میکنم.شما در حده همون رقصیدنو کف زدنو سوت زدن میونه یه مشت مردی عزیزم حدت همونجاست. .ریپلای نکن منو دیگه . افرین.شب خوش