2777
2789
عنوان

اعتراف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 84 پست
فردوسي پور همچين ميگفت چقد خوبين پسرا انگار كه ٦ تا گل زده بودن 😕

خخخخخخ اره. همچین تو اینستا زدن خسته نباشید بچه تشکر بچه ها انگار هنر کردن.این گل شانسی بود وگرنه بردی در کار نبود ِ.اُرضه نداشتن که

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این کارارو نداشت که هنر که نکردن .از رشادتشون که نبوده.اگه اون یارو گل ب خودی نمیزد ما الان برنده تب ...

حالا اونا بخشیدن شما نمیبخشی بیخیال مهم اینه که اسم ایران به عنوان برنده اعلام شد 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
جم کن بابا😞😞😞😞

ببین عزیزم من جم کردم مثلا با این جلف بازی  چی می خواهیم بدست بیاریم شخصیت یه خانم خیلی بیشتر از اونه که این قرتی بازی ها وسوت وکف زدن را درمقابل این همه چشم های نامحرم یا بعضا نا پاک انجام بدهد.

آی گل گفتی واقعن که حیف اون پولا که میگبرن.

اره یه مشت مفت خورن.بازی بلد نیستن که. مردم همچین ذوق میکنن که انگار.....

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍

خدايي بهشون ميگن يوزپلنگ و فلان خندم ميگيره

بابا گل ب خودي بوده

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
من ک دلم واسه اون بازیکن مراکشی سوخت 

منم گریشو دیدم ی جووووری شدم 😩😩بدبخت چقد فوش خورده الان از مراکشیا

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
ببین عزیزم من جم کردم مثلا با این جلف بازی  چی می خواهیم بدست بیاریم شخصیت یه خانم خیلی بیشتر ا ...

عزیزدلم اصلا اسم اینکارا جلف بازی نیس اسمش شادیه یه مرد حق رقص داره دختر فقط کف ب عقاید هم احترام بزاریم دوستم 😊😁

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  
حالا اونا بخشیدن شما نمیبخشی بیخیال مهم اینه که اسم ایران به عنوان برنده اعلام شد 

اخه اصلا ارزشه زیادی نداره.ماییه ابرو ریزی ملت واسه همچین گلی چه غوغایی کردن البته حق دارنا چون هیچ بردی از این تیم ندیدن😂😂😂

بیشتریا مرد بودن ولی یه چندتا دختر جلفم تکون میدادن خودشونو رو لپاشونو پرچم ایران کشیده بودن شالشونم ...

خودتون دارید میگید دخترا جلف بودن و دوس داشتین شمامم برقصید قاطی اونا شید🤔🤔🤔🤔

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑