2777
2789
عنوان

شانس نداشتن

38 بازدید | 14 پست

سلام

تازگیا به این نتیجه رسیدم ک اصلا شانس ندارم

هر جا برم یکی هست بدمو بگه و بقیه رو ازم متنفر کنه

کافیه یه حرف از دهن من بیاد بقیه زود بهشون بربخوره ولی بقیه اینو بگن نه

حتی پدرومادرمم توی تربیت من خیلی سختگیری کردن تا اون یکی بچه.

وقتی یه اتفاق بد برام میوفته بقیه خوشحال میشن ولی اتفاق خوب اگه بیفته انقدر چشمشون دنبالش هست که از دست بدم و خراب بشه.

دوستام باهام قطع رابطه کردن

انگار همه یه جورایی باهام کار دارن.

چیکار کنم؟

تراپی و اینا م خیلی رفتم حتی اونجا م منشی وقتمو عوض کرد و اعتراض کردم چند ماه بعد زیرابمو پیش دکتر زد بعد دکتر بهم گفت اسمت توی لیست نیست و فلان

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که از همه متنفرم جز پدر و مادر و خداآنقدر انرژی منفی نده شانس نداری

دروغ نمیگم بخدا

بشینم داستان زندگیمو برات تعریف کنم توام همینو میگی

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.
دروغ نمیگم بخدابشینم داستان زندگیمو برات تعریف کنم توام همینو میگی

میدونم بابا ولی هی نگو انرژی جذب میکنه

همه چی بگیر ب چپت منم اینطور بودم دیدم دارم عذاب میکشم از روزی که برام مهم نیست هیچی خیلی زندگیم بهتر شده

میدونم بابا ولی هی نگو انرژی جذب میکنههمه چی بگیر ب چپت منم اینطور بودم دیدم دارم عذاب میکشم از روزی ...

منم الان بی حسم.اهمیتی نمیدم اذیتای بقیه رو

فقط یکم دلگیرم از خدا

منم الان بی حسم.اهمیتی نمیدم اذیتای بقیه روفقط یکم دلگیرم از خدا

امیدوارم ی روز تایپک بزنی همه چی خوب و عالی شده

مواظب خودت باش

خدا تو روزهای سخت یهو خودشو نشون میده🫂💕

من به این نتیجه رسیدم که شانس وجود نداره ،

اتفاقاتی که واسه مون میفته و ادم هایی که طرف مون میان

بستگی به فرکانس مون داره که توی چه درجه ای باشه

به مدت ۴۰ روز اینی که میگم رو امتحان کن ، فقط مثبت فکر کن اینکه همه دوستت دارن ، ادم های خوب سر راهت قرار میگیرن ، طرز دیدت رو به اطرافیانت عوض کن و به چشم خوب و دل سبک بهشون نگاه کن و به همه اینا مطمئن باش که واقعا اینجوریه

بعد ببین تغییری ایجاد میشه برات یا نه ؟ فقط ۴۰ روز

تو این مدت هم به خودت بگو که ذره ای منفی فکر کنم باید جریمه بدم مثل بهترین لباسم رو بندازم دور ، جریمه سنگین برا خودت بزار

من به این نتیجه رسیدم که شانس وجود نداره ،اتفاقاتی که واسه مون میفته و ادم هایی که طرف مون میانبستگی ...

مرسی عزیزم از راهکارت

راه بالا بردن فرکانس همینه؟ یعنی چون فرکانسم پایین بوده این اتفاقات افتاده؟

یا کارای دیگه م هست؟

امیدوارم ی روز تایپک بزنی همه چی خوب و عالی شده مواظب خودت باشخدا تو روزهای سخت یهو خودشو نشون میده� ...

قربانت

مرسی عزیزم از راهکارتراه بالا بردن فرکانس همینه؟ یعنی چون فرکانسم پایین بوده این اتفاقات افتاده؟یا ک ...

بالا بردن فرکانس یعنی فکر کنی چیز دیگه ای به جز خوبی و خوشی و راحتی و محبت و کلا چیز های مثبت تو دنیا وجود نداره و خودت رو لایق زندگی خوب و ادم های درست و حسابی بدونی تا وارد زندگیت بشن

چون تو هر سطحی که باشی ادم های همون مدلی جذبت میشن

مثلا خودم تو دوره کرونا لیسانس گرفتم و مجازی بود بیشتر با تقلب پاس کردم حالا یه زحمت هایی هم داشت ولی مدرکم و زحمتاش رو نادیده میگرفتم و میگفتم لیسانس نیست که ،مثل دیپلمه

باورت میشه بعد از چندین سال خاستگار نداشتن ، خاستگار برام اومد با مدرک دیپلم !!!!

چون باور کرده بودم سطح من دیپلمه و در اون حد سواد دارم و ادم همون مدلی در اون سطح اومد سمتم که ردش کردم و تازه به خودم اومدم که باور هام رو باید عوض کنم و الکی سطحم رو نیارم پایین

ببین اصلا به چیز های منفی فکر نکن انگار وجود ندارن

اگه هم سر راهت چیزی طبق میل و خواسته ت پیش نرفت دلیلش رو بد شانسی خودت ندون

بگو اتفاقیه که برا همه پیش میاد من که شانسم خوبه و چیزی جز خوشی و خوبی تو زندگیم نیست و ربطی به شخص من نداره

حرفام طولانی شد امیدوارم برات مفید باشه ،

خودم رو قبلا خیلی بدشانس میدونستم ولی الان زندگیم داره خوب میشه و تازه هم شروع کردم به بالا بردن فرکانسم

بالا بردن فرکانس یعنی فکر کنی چیز دیگه ای به جز خوبی و خوشی و راحتی و محبت و کلا چیز های مثبت تو دنی ...

مرسی دختر خوش قلب بابت اطلاعاتی که بهم دادی

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخورن.بهترین کار،بهترین ازدواج،بهترین دوست،و عاقبت بخیر بشی قشنگم

مرسی دختر خوش قلب بابت اطلاعاتی که بهم دادیامیدوارم بهترین ها برات رقم بخورن.بهترین کار،بهترین ازدوا ...

واسه تو هم همچنین امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته ، با چشم هم دیدم که چقدر طرز فکر و چیزی که میگیم میتونه زندگی مون رو تغییر بده

یه نفر رو میشناسم مدام حرف شان و لیاقت رو میزد و میگفت من لیاقتم خیلی بالاتر از شرایط الانمه و فلان زندگی و ادم های سطح بالا در شان من هستن و ... اون موقع بچه بودم میگفتم این چقدر از خود راضیه و چه حرفای مسخره ای میزنه و خب ادم مگه نمیتونه همینجوری معمولی زندگی کنه و ...

ولی اخرش همون ادم رفت یه شهر بهتر ، خونه و ماشین بهتر خرید و به چیزی که باور داشت در شان و لیاقتش رسید چون واقعا چیزی جز خوبی و روشنایی و نعمت های خدا رو نمی دید

واسه تو هم همچنین امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته ، با چشم هم دیدم که چقدر طرز فکر و چیزی که میگ ...

حق با شماست عزیزم کاملا موافقم