2777
2789
عنوان

میخواد ترکم کنه😔😔😔😔

3248 بازدید | 204 پست

من دارم تا چند ماه دیگه مهاجرت میکنم و همسرم شرایط مهاجرت نداره به دلایلی

من میدونستم احتمال جدا شدنمون وجود داره ولی نه الان که من هنوز نرفتم و از آینده خبر نداریم

امشب گفت نمیتونم صبر کن که بری و چند سال دیگه جدا شیم، همین الان تمومش کنیم، گفت فردا میرم خونه میگیریم که همو نبینیم راحتتر کنار بیایم و چند ماه دیگه کارای طلاقو انجام میدیم، خیلی دلم گرفته

بچه ها لطفاً نگید چرا میری یا نباید بری، چون شش ساله دنبالش بودم و همه زندگیمو بخاطرش قمار کردم ولی از طرفی عاشق همسرمم و اون هرگز نمیتونه مهاجرت کنه، خیلی حالم بده😔😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میدونم بدون اون چقدر حالم بده ولی اگر بمونم هم باز حالم بده چون هیچ آینده ای ندارم

یعنی چی اینده نداری

نود میلیون تو ایزانن

چرااینقد بلند پروازید

مگ از زندگی چی میخوایید

نود درصد خوشبختی شوهرخوبه

یعنی چی اینده ندارینود میلیون تو ایزاننچرااینقد بلند پروازیدمگ از زندگی چی میخوایید نود درصد خوشبختی ...

عزیزم این شرایط برای من دکترا خوندن توی ۱۰ تا دانشگاه برتر دنیاست ۲۰ سال جون کندم که این شانس رو پیدا کردم😭😭😭😭😭😭😭اینجا دارم عین بدبختا زندگی میکنم