2777
2789
عنوان

روزه گرفتن برای اولین بار

2406 بازدید | 117 پست

امسال دخترم کلاس سوم بوده و باید روزه می‌گرفت.ولی نگرفت.چون من نزاشتم.  چون خیلی ضعیفه.  امروز که اخرین که آخرین روزه باهم روزه گرفتیم. منم بهش قول دادم براش کادو برم.بچه نظر شما گناه کرده که روزه نگرفت؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

من با 15 سال سن نگرفتم

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

دختر منم نه سالش تموم شده ولی بدنش ضعیفه بنظرم

امسال سه روز گرفت 

منم نمیدونم اشکال داره یا نه ولی بنظرم توانشو نداشت همه رو بگیره من همش میترسیدم قندش بیوفته 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بله

میدونستی خیلی تندرویی؟  

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

نمیدونم

دختر جاری من هم امسال کلاس سوم هست و البته اصلا ضعیف نیست دختر ۹ ساله ۵۰ کیلو هست

جاریم هم نذاشت بگیره

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منم تا کلاس اول راهنمایی کامل  نگرفتم.بعدش یکی رو هم نخوردم جز اونایی که عذر شرعی داشتم.والا منم دخترم دو سال دیگه دخترم به سن تکلیف میرسه بعید میدونم بتونه روزه بگیره.من الان ادم بزرگم بخدا از حال دارم میرم و دوس دارم زودتر تموم بشه,چه برسه به سنهای کم

نمیدونم دختر جاری من هم امسال کلاس سوم هست و البته اصلا ضعیف نیست دختر ۹ ساله ۵۰ کیلو هست جاریم هم ...

ماشالا. دختر من ۳۰ کیلو ئه 😩

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار