2777
2789
عنوان

روزه گرفتن برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 2406 بازدید | 117 پست
با پدرشوهرم زندگی میکنن موقع غذا یه بار خونه خودشون میخوره یا بار خونه پدرشوهرم😁 خوب نیست که کلی ...

آره خوب که نیست دختر من بود بهش رژیم میدادم 😅😅ولی دختر منم کلا بد غذاست 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

خب میذاشتید یه روز بگیره اگه دیدید حالش بد میشد دیگه نمیذاشتید

البته یه وقتایی هم خطرناکه

استاد اندیشه اسلامی ما میگفت مادر تشخیص میده ، اگه دید بچه ش نمیتونه نذاره بگیره

استاد میگفت یه مادره بچه ش به سن تکلیف رسیده گفته روزه بگیر، روزه گرفته خب وقتی حالش خوب نبوده مامانش باید بهش میرسید میگفت روزه شو بخوره احتمالا گفته طبیعیه ، بچه غش کرده رفته تو کما بعدشم مرده😟

... 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونستی خیلی زیاده گویی؟ دستور خداس نه من حرص نداره

میدونستی درست حرف زدن و مودب بودن هم دستور خداس؟ 

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

شما باید یه روز می گفتی بگیره بعد اگه خدایی نکرده یه کمی حالش بد میشد می گفتی نگیر..نه اینکه از اول خودتون بگی هیچ کدوم رو نگیر!

والا ضعف و لاغری و ...این ها رو منم ه یه خانم 20ساله هستم دارم البته که روزه واسه ی همه همراه با سختی هستش گلم

من دختر یه معلممون تازه ۱۵ سالش بود، روزه گرفت، فشارش اومدرو ۴  و به رحمت خدا رفت

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
میدونستی درست حرف زدن و مودب بودن هم دستور خداس؟ 

میدونستی اگر کسی بی ادبی کرد میشه عین خودش جوابشو داد؟

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

به قول شوهرم اگه تو روزهای معمول بری از یه دکتر بپرسی آقا یا خانم دکتر من میخوام 14-15ساعت هیچی نخورم بعدش 7ساعت بشینم 8لیوان آب و غذا بخورم کار درستیه میگه دیوونه ایی آقا 

ولی تا میگی روزه بشم همه از فوایدش میگن 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
بايد از اين سن رژيم بگيره خوب مامانش هيچي نميگه بعدا خودش بدبختي ميكشه

باورت نمیشه مامانش به اضافه وزنش افتخار میکنه

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
میدونستی اگر کسی بی ادبی کرد میشه عین خودش جوابشو داد؟

میدونستی تند رو بی ادبی نیست

ولی زیاده گویی بی ادبیه؟

خدایی میدونستی یا نه؟؟

٩ سال واقعااااا زوده  گناه دارن بچه ها  همون ٤ صبح بيدار شدنش ،١٤ ساعت گرسنگي و تشنگي&nb ...

خدایی که خالق بچه هاست حتما میدونه که می تونند وگرنه واجب نمی کرد..مگر اینکه کسی رو دکتر منع کنه همین