2777
عنوان

کبودی

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 42 پست
فرستادم دوباره

نیومده

ببین برای من گاهی رو ران گاهی همپشت ساق پام

بنفش میشه مثلا اندازه یه دایره حالا گاهی کوچیک تر گاهی بزرگ تر

نه درد داره نه جایی خورده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیومده ببین برای من گاهی رو ران گاهی همپشت ساق پام بنفش میشه مثلا اندازه یه دایره حالا گاهی کوچیک تر ...

اره منم همینه

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

نه بابا ماورایی چیکار به لنگ وپاچه ما داره😅نگاه کردم نوشته یا واریس یا پلاکت و مسائل انعقادی خون و. ...

نمیدونم آخه دلیلشو پیدا نمیکنمicon

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

من ساق پاهام چند وقت یه بار لکه های دایره ایی صورتی میزنه آزمایشم دادم پلاکتم نرماله

برا من کبود میشه بنفش بعدش خوب میشه دیده کبودی زرد میشه و میره اینم همینطوره حتی جاشم نمیمونه

برا من کبود میشه بنفش بعدش خوب میشه دیده کبودی زرد میشه و میره اینم همینطوره حتی جاشم نمیمونه

آره میدونم ولی واسه من اولش قرمزه انگار حشره نیش زده مک زده بعد صورتی میشه کمکم محو میشه

دلم برای تو تنگ میشود گاهی و عشق آبی کمرنگ میشود گاهی...

فکر نکنم داشته باشم آخه برطرف شد حالا باز میرم آزمایش میدمبنظرت ممکنه مربوط به مسائل ماورایی باشهمن ...

منم شنیدم یکی علتهاش ماورایی هست ولی یادتون باشه به خیال ماورایی بودن بیخیالش نشین

آسیب های ماورایی گاهی علت مشخص ندارن یعنی مشکلی ایجاد کنه ممکنه علتش مشخص نشه اما در اکثر موارد باعث بیماری هایی میشن که نیاز به درمان هست

برای خوابهای آشفته حتما قبل خواب دست و دهان رو بشورین

لباس قرمز نپوش

یه قران بزار بالا سرت

حرز ابودجانه بزن به دیوار اتاقت

حرز جامع همراه و حرز امام علی ع همرات باشه

ذکر لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم هم زیاد بگو

آره میدونم ولی واسه من اولش قرمزه انگار حشره نیش زده مک زده بعد صورتی میشه کمکم محو میشه

آها ن برا من کبوده

منم شنیدم یکی علتهاش ماورایی هست ولی یادتون باشه به خیال ماورایی بودن بیخیالش نشین آسیب های ماورایی ...

ببخشید چ ارتباطی به لباس قرمز داره

من آخرش نفهمیدم از چیه

تو چون قرمزه ممکنه حساسیت باشه از پتو یا جنس لباست

یا ژیلت یا چیزی که باهاش موهاتو اصلاح میکنی

تو چون قرمزه ممکنه حساسیت باشه از پتو یا جنس لباستیا ژیلت یا چیزی که باهاش موهاتو اصلاح میکنی

همه چیو امتحان کردم مشخص نشد، یه مدت نبست بعد دوباره بعد از ۲ ماه اینا برمیگرده

دلم برای تو تنگ میشود گاهی و عشق آبی کمرنگ میشود گاهی...