2777
2789
عنوان

کبودی

177 بازدید | 42 پست

بنظرتون کبودی روی پا خطرناکه

من بی دلیل هر از گاهی پاهام کبود میشه مثلاً هفته پیش ی تیکه کوچیک دایره ای کبود شده بود

الان اون یکی پام هم دیدم کبوده اصلا درد ندارن خب اگه میزدم به جایی درد میکرد دیگه

کسی مثل من هست بنظرتون علتش چی میتونه باشه

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازمایش خونبده

قبلاً دادم موردی نبود بنظرت اگه پلاکت خونم پایین باشه تو آزمایش مشخص میشه

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

شاید جایی میخوره نمیفهمی

فکر نکنم یعنی همیشه میخوره چطور فقط پاهام کبود میشه

اگه به جایی خورده بود دست میزدم درد میگرفت

مویرگ های پات میترکه

به صورت رگ نیست دایره ای کوچیک کبوده

معمولا کم خونی

فکر نکنم کم خون باشم پارسال آزمایش دادم کمبود آهن داشتم که بعد مصرف قرص دوباره آزمایش دادم دکتر گفت برطرف شد الان ممکنه باز کم خون شده باشم؟

به صورت رگ نیست دایره ای کوچیک کبوده

میدونم

شاید واریس باشه شایدم نه

منم گاهی پام اینجوری میشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

پلاکت اره نشون میده ازمایشگاهه خوبی برو

آزمایشگاه میرم درمانگاه چون از طرف بیمه ست بخاطر همین بهم برگه آزمایش نمیدن سیستمیه