2777
2789
عنوان

کبودی

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 42 پست
میدونم شاید واریس باشه شایدم نهمنم گاهی پام اینجوری میشه

دلیلش برا شما چیه

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم شاید واریس باشه شایدم نهمنم گاهی پام اینجوری میشه

وایسا عکس بفرستم ببین مثل مال خودته

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

دلیلش برا شما چیه

نمیدونم

الان داشتم گوگل سرچ میکردم هرکدوم یه چیز میگه🙃

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مویرگ های پات میترکه

ببین اینروی روزنامه بالای زانو همیشه اینطوری میشه پاهام ولی در حد بدونس بعد که خوب شد ی حتی دیگه پام کبود میشه

شاید از کمبود اهن باشه معمولا کبودی مربوط به خون گردش خونه

فکر نکنم داشته باشم آخه برطرف شد حالا باز میرم آزمایش میدم

بنظرت ممکنه مربوط به مسائل ماورایی باشه

من خیلی خواب میبینم ممکنه چون تو خواب تموم میخورم اینطوری بشه مثلا تو خوب بزنم به دیواری تختی جایی

نمیدونمالان داشتم گوگل سرچ میکردم هرکدوم یه چیز میگه🙃

عکس رسید؟

حالا برو دکتر چک کن اگ گفت نمیفهمم یا چیزی نیس پس. .

نمیدونم آخه رونم ممکنه به کجا بخوره بعد اگه بخوره هم درد نمیگیره بنظرت؟

فکر نکنم داشته باشم آخه برطرف شد حالا باز میرم آزمایش میدمبنظرت ممکنه مربوط به مسائل ماورایی باشهمن ...

نه بابا ماورایی چیکار به لنگ وپاچه ما داره😅

نگاه کردم نوشته یا واریس یا پلاکت و مسائل انعقادی خون و..

که با آزمایش خون مشخص میشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀