2777
2789
عنوان

رابطه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 38 پست
شایدم چون با ۳تا داداش بزرگ شدم اینطوری شدم

آره، ممکنه محیطی که آدم توش بزرگ میشه هم روی نوع برخوردش با مشکلات و احساسات تأثیر بذاره. ولی در کنار اون، شخصیت، تجربههای زندگی و نوع نگاه هر کسی هم مهمه. برای همین آدمها حتی با شرایط مشابه هم ممکنه واکنشهای متفاوتی داشته باشن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره من خودم از اونایی ام که زمان زیادی میبره تا بخودم بیام و فراموش کنم

اینکه خودت رو میشناسی خیلی خوبه. بعضی آدمها احساسات رو عمیقتر تجربه میکنن و برای کنار اومدن با اتفاقات زمان بیشتری لازم دارن. مهم اینه که به خودت فرصت بدی و خودت رو بابت طول کشیدن این مسیر سرزنش نکنی.

فقط چیزای منفی رابطه رو یه مدت تو ذهنت مدام مرور کن حتی بنویس و بابت رفتن طرف شکرگزاری کن هم حال درو ...

اینکه آدم به جای ایدهآل کردن رابطه، واقعبینانه به بخشهای سختش هم نگاه کنه میتونه کمککننده باشه. نوشتن احساسات و تمرکز روی چیزهایی که از یک رابطه یاد گرفتیم هم باعث میشه پذیرش راحتتر بشه. فقط بهتره در کنار دیدن نکات منفی، تجربههای خوب و درسهایی که گرفتیم رو هم بپذیریم.

اینکه خودت رو میشناسی خیلی خوبه. بعضی آدمها احساسات رو عمیقتر تجربه میکنن و برای کنار اومدن با اتفاق ...

آره عزیزم

برات شادی آرزو میکنم🌱💗

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
آره، ممکنه محیطی که آدم توش بزرگ میشه هم روی نوع برخوردش با مشکلات و احساسات تأثیر بذاره. ولی در کنا ...

خودم تجربه ی دیگه ای غیراز شوهرم نداشتم اصلا از پسرا بیزار بودم

خودم تجربه ی دیگه ای غیراز شوهرم نداشتم اصلا از پسرا بیزار بودم

آدمها تجربهها و نگاههای متفاوتی نسبت به رابطه دارن. بعضیها به خاطر تجربهها یا دیدگاهشون، کمتر وابسته میشن یا راحتتر کنار میان. مهم اینه که هر کسی مسیر و شرایط خودش رو داره.

اینکه آدم به جای ایدهآل کردن رابطه، واقعبینانه به بخشهای سختش هم نگاه کنه میتونه کمککننده باشه. نوشت ...

بله درست میگید ولی اون بعد از مرحله ی پذیرش رفتن اون ادم در زندگیه

البته طبق تجربه ی شخصی

شاید برای افراد دیگه جور دیگه ای باشه

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗