2777
2789
عنوان

رابطه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 38 پست
بخاطر تنهایی هست.. افراد تنهایی که رابطشون تموم میشه و کات میکنن.. دچار این مشکل میشن

تنهایی میتونه این حسها رو بیشتر کنه، چون وقتی آدم جایگزینها و مشغولیتهای کافی نداره، ذهن بیشتر روی خاطرات و رابطه قبلی میمونه. ولی فقط به تنهایی محدود نیست؛ گاهی وابستگی عاطفی یا حل نشدن احساسات هم باعث میشه آدم نتونه راحت عبور کنه.

فعالیت در زمینه مشاوره و کوچینگ زندگی 🌱 | روابط، رشد فردی و تصمیم گیری

یه روز فراموش میکنیخیلی سخت ولی میکنی جوری که انگار نبودالان حرفم باور نمیکنی البته

آره، خیلی وقتها وقتی آدم وسط اون احساساته باورش سخته که یه روز بهتر میشه. ولی با گذشت زمان و کار کردن روی خودش، شدت این فکرها کمتر میشه و آدم دوباره به زندگی عادی برمیگرده.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب چون احساس شکست و خودسرزنشگری تمامی نداره

دقیقاً، خیلی وقتها فقط دلتنگی نیست؛ احساس شکست، فکر کردن به اینکه کجا اشتباه کردم و سرزنش کردن خودمون باعث میشه آدم بیشتر گیر کنه. تا وقتی آدم با خودش مهربونتر نشه و اون اتفاق رو بپذیره، عبور کردن سختتر میشه.

طبیعی هست گذر زمان حل میکنه

بله، طبیعیه. خیلی وقتها گذر زمان کمک میکنه، ولی در کنارش اینکه آدم احساساتش رو بپذیره و روی خودش کار کنه هم باعث میشه این مسیر راحتتر طی بشه.

ببین باید قبول کنی تموم شده رفته باید آرامش خودتو حفظ کنی من خودم رابطه رو جدی نمیگیرم رابطه رو مثل ...

قبول کردن تمام شدن رابطه واقعاً مهمه، ولی برای همه به این راحتی نیست. بعضیها بیشتر درگیر احساسات، خاطرات یا وابستگی میشن. اینکه آدم آرامش خودش رو حفظ کنه و یاد بگیره ارزش خودش رو وابسته به یک رابطه ندونه، کمک زیادی میکنه.

من چرا اینطوری نیستم شوهرم همین الان بگه بریم جدا شیم میگم یا علی پاشو اهل گریه و اینام نیستم

آدمها با هم فرق دارن. بعضیها وابستگی عاطفی کمتری دارن یا راحتتر میپذیرن، بعضیها هم جدایی براشون خیلی سنگینتره. این به معنی قویتر یا ضعیفتر بودن نیست؛ فقط سبک برخورد آدمها با احساسات متفاوته.

فقط زمان هر چی دورتر کم رنگ تر خدا دوتا چیزو تو وجود انسان داده یکی وقتی انقدر دردت شدیده مغز بدنو م ...

دقیقاً، خیلی وقتها با گذشت زمان شدت احساسات کمتر میشه. آدم ممکنه هنوز خاطرات رو یادش باشه، ولی اون درد و حس شدید روزهای اول رو دیگه نداشته باشه. ذهن آدم کمکم خودش رو با شرایط جدید وفق میده و زندگی دوباره جریان پیدا میکنه.

خانم دکتر منم تنهام... ولی باهاش کنار اوندم.

اینکه تونستید با تنهایی کنار بیاید خیلی خوبه. بعضی آدمها یاد میگیرن تنهایی رو بپذیرن و با خودشون حال خوبی بسازن، ولی بعضیها بعد از جدایی هنوز درگیر احساسات حلنشده هستن. مهم اینه که هر کسی مسیر خودش رو داره و نباید خودش رو با بقیه مقایسه کنه.

درکت میکنم من سه سال افسرده بودم ولی در نهایت خودم خودمو نجات دادم

اینکه تونستی از اون دوران عبور کنی ارزشمنده. بعضی وقتها آدم خودش قدمهای اول رو برای بهتر شدن برمیداره، ولی مهمه که بدونیم هر کسی شرایط و مسیر متفاوتی داره. بعضیها زودتر کنار میان و بعضیها زمان و کمک بیشتری نیاز دارن.

اینکه تونستی از اون دوران عبور کنی ارزشمنده. بعضی وقتها آدم خودش قدمهای اول رو برای بهتر شدن برمیدار ...

آره من خودم از اونایی ام که زمان زیادی میبره تا بخودم بیام و فراموش کنم

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱

فقط چیزای منفی رابطه رو یه مدت تو ذهنت مدام مرور کن حتی بنویس و بابت رفتن طرف شکرگزاری کن هم حال درونت خوب میشه هم به راحتی با این موضوع کنار میای دیگه هم یادت نمیادش

تو شکرکزاری هات بنویس خدایا شکرت که با رفتنش راه برای ورود افراد لایق تر تو زندگیم باز شده

خدایا شکرت که با رفتنتش افراد صادق وفادار و درستکار به سمتم میان

اینا هم باعث جذب افراد خوب تو زندگیت میشن

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

تموم میشهفراموش میشهمنم یه زمانی همین حسو داشتم

آره، خیلیها وقتی توی اون شرایط هستن فکر میکنن این حس هیچوقت تموم نمیشه، ولی با گذشت زمان و فاصله گرفتن، شدت احساسات کمتر میشه. آدم کمکم دوباره به خودش و زندگی برمیگرده.